@Caner Güngör
biraz uzak kaliyo ya. Şimdiki bisikletime pek fazla guvelmedigim icinde sincan, etimesgut tarafinada gidemiyorum. Ufak bakimlarindan sonra gelip uzun yola cikmak icin oyle biyere goturup gostermek var aslinda aklimda.
Benim icin gayet uygundur. Ben kazan guvenc koyu goletine gitmek istemisimdir hep. Benim gibi amator bi pedalsorle gezmek sizin icin uygunsa her zaman pedal cevirebiliriz
selam beyler herkese sincandayım genelde bu civarda bazı arkadaşlarla iletişim halindeyiz fakat bi plan program yapıp turlayalım. facebook twitter whatsapp gibi iletişimi bi kullanalım artık.
Ben size biraz uzağım, ancak gün içinde iftar sonrası sürekli olarak pedallıyorum. Hergün farklı bir rotaya. Uygun bir gün ayarlayıp Göksu parkta beraber bir çay içebilirz bence )
Herkesin uygun olduğu bir gun ayarlayıp standart hala getirirsek cayiyla corbasiyla daha iyi olabilir niyetli olanlar bi gün belirtsinler karar verelim topluca
@Caner Güngör bunu iste toplu olarak ele alırsak daha iyi bi karar çıkar. Bazılarımız evde çürüyor bunu biliyoruz en azindan onlar icinde bi degisiklik olur. Ramazan bayramindan sonra yine çıkılır daha rahat daha uzun çıkılır tabi. Onlar dert değil