Scudo Sports

Ankara

Benim evimde kalabilirsiniz.

pardon bir ayrıntıyı unutmuşum, eğer kedilerden çekinmiyorsanız. evi bir kedi ile paylaşıyorum. daha doğrusu ev kedim olan Kızım'a ait ben akşamdan akşama misafiriyim, sizi de misafir olarak kabul eder seve seve. siz şimdiden turunuz için başarılar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: kemken ve vraptor
Scudo
@engin güner Plüton 2006'da Gezegen statüsünden çıkartıldı sevgili Engin.Zaten 1930'larda gezegen listesine eklenmişti.Yani artık 8 gezegen var,kaybolmayasın oralarda :)

@engin güner 4 Ağustos'ta Van Erciş'ten Yalova'ya 1500 km pedal basıyoruz.Hedef 11 etapta tamamlamak.Bahçesaray-Erciş,eh...Yörüngeye gireriz.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@Derya Keçeci İnşallah kolay gelsin yola çıkmamda ki tek sorun genel seçim beklesem mi kalsam mı karar veremedim karar verir vermez yola çıkacağım.Etabınıza bence karapet geçidini de ekleyin Türkiyenin en yüksek geçidi :) kolay gelsin görüşmek tanışmak üzere sağlıcakla

Mamak Ankara'nın diğer ucu değil miydi :D

Arkadaşlar bana numaralarınızı mesaj atarsanız güzel olur.Whatsapp grubundan konuşuruz

@Onur İlker Gündoğdu aynen öyle :) hergün 24 km yol gidiyorum. Bir yoldaş bulsam iyi olur aslında :) mutlu mahallesi>incesu>kızılay>Eskişehir yolundan armadaya yok mu yoldaş bana:)

@economistic

@FatihYagin

@Burning Soldier

@Tugaycinar

@webumut

@Medherius

@Katilhamsi

Özelden telefon numaralarınızı bekliyorum , gruptan daha rahat konuşuruz ;)

• Beğen
Tepkiler: freekays
@webumut 15 dk lık mesafe osmanlı stadına yakın bir tane koy varmış bu yol o köye gidiyor

Merhabalar ben Caner. Ankara'da yaşıyorum. Ankara / Kalecik'liyim 13 yaşındayım ve bisikletimle çok haşır neşirim. Daha yeni yeni akşamların ne işe yaradığını vs. öğreniyorum ama olsun. Bilgisayar konusunda uzmanımdır. 5 yıldır Salcano Hector 21 vites 24 jant bisiklete sahibim :)

• Beğen
Tepkiler: Serhat.
Geri