Scudo Sports

Ankara

Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun yıllar sonra tekrar bisiklet almaya karar verdim ve ilk iş olarak aranıza katıldım. Yaş 29 oldu en son lisedeyken bisikletim vardı hiç unutmam castello dominator biriktirdiğim harçlıklarımla almıştım:) Bu sefer biraz daha üst düzey birşey alarak bisiklet heyecanımı tekrar yaşamaya başlıcam. bu yüzden bisiklet seçimi başlığı altında bir konu açtım yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Tekrar herkese slmlar İyi forumlar diler...

Scudo
Merhaba İlker Bey, hayırlı uğurlu olsun, en güzel günlerde kullanın... Ben de sizin gibi hayatının her döneminde bisiklete binen ancak gerçek anlamda bisiklete yeni yeni gönül vermiş biriyim. Eryaman'da oturuyorum. Ayaş ya da Temelli gibi gidiş dönüş 100 Km. civarında bir tur yapacağınız zaman haber verirseniz size katılmak isterim.

Sedona 721 çok iyi bir bisiklet tavsiye ederim bir arkadaşımda var hiçbir sorunu olmadı şuana kadar.

Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Normalde Ankara Etimesgut'ta ikamet ediyorum. Ancak okul döneminde Çankırı'dayım. Scott Aspect60 bisikletim var. Ama bu aralar arkadaşımdan aldığım freestlye bisiklete biniyorum. Yaz dönemi boyunca Ankara'da turlara katılmak istiyorum. Bisikletimin birkaç eksiği var. Onları gidermek içinde yardımlarınızı bekliyorum.

buda bisikletim:
http://i571.photobucket.com/albums/ss155/CMR-5/IMG_3907_zps3c4b11d5.jpg
http://i571.photobucket.com/albums/ss155/CMR-5/IMG_3908_zps58fec81c.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mansur KHASSANOV
Teşekkür ederim ama görüntü nasıl yok ? Bende gözüküyor.

etlikde bende varım ama vaktim olmuyor hafta sonları oglumla arada sırada bazen uzun bazende kısa tur yapıyoruz oglumun bisikleti salcano benim amoeba görürsen tanışalım

meraba arkadaşlar herkese iyi forumlar diliyorum bisiklet olayına yeni bir giriş yapmış bulunuyorum bisiklet işine girincede bisiklet forumsuz olmaz dedik geldik :)

merhaba adım turgay 26 yasındayım arkadaslar bende etimesgut emırlerde oturuyorum bende bır bısıklet almayı dusunuyorum ve aksamları yada en azından hafta sonları gezıbılecegım arkadas arıyorum.benımle aynı dusuncelere sahıp arkadaslar varsa bı ekıp kurup beraber gezebılırız.

Merhaba Hocam. Ben de Gölbaşı'nda oturuyorum. Gölbaşı'nda bisiklet grubunu bırak, bisiklete binen insan bile çok az.

Geri