@Burak TOPCU

Burak Kardeşim aramıza Hoş Geldin.
Bisikletin nasıl bilmiyorum ama?.Tahminim çelik kadro,üstelik çift amörtisörlü ise uzun Turlar da Performansınızı etkileyecektir!.Yani Bu işi tam Profesyonel düşünmek gerekirse size üst seviye bir Bisiklet almanızı ve bu Bisiklete boş yere masraf etmemenizi tavsiye ederken bu konuyu bir keresinde halletmenizi öneririm.Bisiklete bakım yap tekrar ikinci masraf aç bu sizi maddi açıdan etkilemektense bir kere masraf etmeniz bence daha olumlu olacaktır.Tabiki bu bütçe meselesi Allah kolaylık versin!.
Size bu 3 Bisikleti öneriyorum.Şehir Tur Bisikleti.
-Sedona 331:Hidrolik disk,Amörtisörlü,24 Vites (Not:Amörtisörün Kilitli olmasına dikkat edin!.) Lastik Schwalbe,(Süper) Arka Vites Acera.
-Sedona 321:Bu Bisiklet düz maşa 24 Vites V Fren.(V Fren Hidrolik Disk Frene göre masrafı az,parçası ucuzdur!.)
-Sedona 301:Bir de Tam donanımlı,Amörtisörlü,(Amörtisör Kilitlimi bilmiyorum!.) 21 Vites,
Ankara'da Bulacağınız yer Performans Bisiklet.Kendinize göre uygun Kadro varmı sorun!.
Kask için kaliteli bir şey alın!.
Şimdiden alacağınız Bisiklet Hayırlı Olsun.Allah kaza bela vermesin.Nice Turlara...