Scudo Sports

Ankara

Jant dizmek kolay bir iş değil, tecrübe ve el becerisi isteyen bir iş. İşin ustası yaparken seyredene kolay gelebilir belki elinize alıp yapmaya çalıştığınızda anlıyorsunuz. Akord da aynı şekilde. Tabi Ankara'daki işletme maliyetleriyle, Afyon'dakini karşılaştırmak çok yanlış olur.

Scudo
herkese merhaba .. Ankara Etlikten umut ben yaşım 28 uzun zamandır 2 teker sevdalısıyım ve on binlerce km yaptım motorumla .. Şimdilerde ise nette birisinin afrika turu fotoğraflarına bakarken bu dünyanın içinde buldum ...benim içinde işallah daha iyileri içinde zamanla olur ...

Hayırlı olsun. 100. yıl - Çukurambar taraflarında epey bir bisikletçi birikmeye başladı. Turlara beraber gidilebilir. Ben de 100. Yıldayım. Birkaç arkadaşla birlikte. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: genckanat
Merhabalar,

Final döneminin sona ermesi ile birlikte kalıcı olarak evime Polatlı'ya geçiyorum. Önümüzdeki 1 buçuk aylık dönemi sıkı antrenmanlar yaparak değerlendirmeyi planlıyorum. Bunu da tek başıma yapmak yerine bisikletsever arkadaşlarla beraber yapma niyetindeyim.

Böylesine büyük bir forumda elbet Polatlı'dan bisikletçiler de mevcuttur diye tahmin ediyorum.

İlgilenen varsa haberleşerek beraber çeşitli güzergahlarda pedallayabiliriz :)

Saygılarımla,

Selamlar nasılsınız iki hafta sonra sincanda oturan bi arkadaşım var onunla çıkıp eryamanı turlayacağız müsaitsezin sizi de bekleriz arkadaşın da sizin gibi fotoğraf merakı var....buluşmak dileğiyle tel:5076969350 haberleşelim gelecek olursanız cumadan ararsınız...

Hayırlı olsun bisikletiniz. Bu arada bisiklet alma sürecinde işi bilen kişilerin rehberliği önemli size de böyle insanlar yardımcı olmuşlar. Kazasız belasız bol pedallamalar dilerim.

@ukara0781

Bu akşam (ve her salı) saat 19.30 Optimum'da toplanıp geziyoruz. En az 15 kişi oluyor (geçen hafta 20ydi mesela). Sizi de görmek isteriz :)

İyi günler tarık nasılsın ben batıkentte oturuyorum ama gelebilirim inşallah güzergah nasıl bugün bilgin var mıydı?:mlk:

Optimum-Göksu-Harikalar Diyarı, dinlenme, haftasonu planı, isterseniz bir çay :), sonra da dağılıyor isteyenler gruplar halinde. 15 km felan sürüyor, ortam güzel ama 15-57 yaş aralığında :)

Teşekkürler tarık 7:30 dan saat kaça kadar sürüyor gezi evlere dönüş ne zamanı buluyor terslik olmazsa inşallah geleceğim bu akşam.....karanlık olmaz inşallah dönüşte batıkente dönüş sıkıntı olmasın sonra:confused:

9.30'da döneriz sanırım, Şeker Mahallesi'ne kadar eşlik edicem size gelirseniz. Sürekli geçiyorum o yoldan sıkıntı olmuyor ama Batıkentin içini bilemiyorum.

optimum'un karsı tarafında mı oluyorsunuz? (yani sincan'a gidis yonu)

Arkadaslar İsmim Ümit 28 yasındayım özel bir bankada calısmaktayım.Foruma üye olalı bir kac gün oldu.Henüz bir bisikletim yok,zaten forumada kendime en uygun bisikleti almak icin geldim.
Kısmetse yarın kendıme salcano ng650 alacagım.Umarım en kısa zamanda forumda yapılan uzun gezılere katılacak kodısyonu sağlarım

Merhaba Ümit bey hoşgeldiniz :) bende bisikletim yokken salcano ng650 alırım diyordum Sedona 701 Aldım :D

• Beğen
Tepkiler: ümit atalay
Merhaba ümit benim adım da ümit benim bisikletim de salcano astro 243 sd memnunum salcanodan inşallah en kısa zamanda aramızda görmek isteriz...batı ankara grubuyla çıkıyorum görüşmek dileğiyle...:)

Merhabalar arkadaşlar ankarada en iyi iş çıkaran işinden yapa problem yaşatmayan ve makul fiyata da çalışan salcano servisi hangisidir bilgilendirir misiniz bu arada batıkentte oturuyorum saygılar.....:(

Arkadaşlar 07.06.2013 cuma akşamı ankara kuğulu parkta çadırlarımızla sabahlamak isteyenleri bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
@Sertan.Zaim

hala devam ediyor mu çadır şenliği? Aslında topluca bir organizasyon yapıp Ankara'nın farklı yerlerinden gruplar halinde gelsek kuğuluda buluşsak süper olur bence :)

Geri