Scudo Sports

Ankara

Scudo
bende eryaman güzelkentte oturuyorum adım orhan 16 yaşındayım bisikletim geotech master yol bisikleti ben genelde uzun yollara çıkıyorum akşamları ama size de uyarım kazasız belasız sürüşler dilerim.

Merhaba arkadaşlar,

Ben de forumun toz tutmuş eski üyelerindenim.

Ancak tüm tozları kaldırdım ve batıkentten turlara başladım.

Akşamları tur atabiliriz.
Güzergah sıkıntısı yaşıyorum.

Öneriler???

Ben ergazi taksiyi arkama alıp soldan sürüyorum yenimahalle devlet hastanesi yoluna kırıp yolu takip ediyorum. Çevre yoluna bağlanan yolun girişinden biraz ilerde konutlar başlıyor, o kısımdan sağa kırıp düz gidiyorum ana yola çıkınca(gerçi cadde gibi) tekrar sağa kırıp düz gidiyorum ve atlantis tarafında bitiriyorum. Bu benim standart yolumdur. Onun haricinde çevre yoluna girince hiç sağa kırmadan çevre yolundan gidip Acity çıkılabiliyor kare şeklinde bir güzergah ile ama hiç yapmadım o turu, deneyeceğim. Akşam turları yapabiliriz, kesinleştirirsek de bisiklete gerekli lambaları ilave ederim. Yalnız köpek sorununa çözüm bulmak gerek, öteki türlü konut olmayan yerlere doğru süremeyiz. İletişimde olalım.

@ismailscott

Ben ergazi taksiyi arkama alıp soldan sürüyorum yenimahalle devlet hastanesi yoluna kırıp yolu takip ediyorum. Çevre yoluna bağlanan yolun girişinden biraz ilerde konutlar başlıyor, o kısımdan sağa kırıp düz gidiyorum ana yola çıkınca(gerçi cadde gibi) tekrar sağa kırıp düz gidiyorum ve atlantis tarafında bitiriyorum. Bu benim standart yolumdur. Onun haricinde çevre yoluna girince hiç sağa kırmadan çevre yolundan gidip Acity çıkılabiliyor kare şeklinde bir güzergah ile ama hiç yapmadım o turu, deneyeceğim. Akşam turları yapabiliriz, kesinleştirirsek de bisiklete gerekli lambaları ilave ederim. Yalnız köpek sorununa çözüm bulmak gerek, öteki türlü konut olmayan yerlere doğru süremeyiz. İletişimde olalım.

bugün(salı günü) saat 20:00 da optimumda 15-25 bisikletli gördüm galeria iş merkezine doğru gidiyorlardı acaba o grupta olan birisi varsa benimle irtibata geçebilir mi?

Arkadaslar hala geziyorsaniz katilmaz isterim bende meksika caddesi tarafinda oturuyorum

Merhaba arkadaşlar Gölbaşı'nda oturuyorum SALCANO INSOMNIA 300 SLX-DEORE bisikletim var. Burada bisiklet grubu var mı?

Merhaba,

Ben Ankara, Öveçlerden İlker, Herkese selamlar. Bisikletimi yeni aldım marka Bianchi modeli speed 3000. Bu cevrede oturan arkadaşlarla tanışmak isterim. Saygılar. Sevgiler

gördüğünüz grup batı ankara bisiklet grubu,ben içlerinden birisiyim :) bu da facebook grubu (link)

genelde her akşam 4. caddede bi eleman çıkıp gidiyor o sen misin acaba?:D

Merhabalar o bölgede oturmuyorum ama genelde haftasonları turlarda oluyorum... turları forumda gezi/turlar bölümde paylaşıyoruz... :)

herkese merhabalar, Ankara 100. Yıl'dan Mehmet, Haziran ayından beri Salcano City Sport 24 HDS kullanıyorum, ondan önce en son 2004'te Büyükada'da bisiklete binmişim. :D İlk zamanlar ODTÜ tarafları, daha çok EGO 132'nin güzergahında takılıyordum, şimdi Konya yoluna çıkıyorum, Konya yolunda gezenleri beklerim.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Merhaba arkadaşlar ben eğitimim için ankaraya gelıyorum hacettepe beden eğitimi öğretmenliğine gırdım bu 2. unıversıtem olucak daha once eskişehir de okumustum ve bısıklet sevdam orda basladı hala da devam edıyor. Söyle bi durumum var ankara da kalıcak yer yada tanıdık hıc kımsem yok belkı bısıklete gonul vermıs ankara da oğrencı olup ev arkadası arayan yada bırkac gun benı mısafır edebılecek arkadaslar vardır dıye umaraktan burdan bır seslenmek ıstedım konu yanlıs yerde olabılır nereye acılır boyle bı konu bılemedım o yuzden yanlıs yerde ıse affola.

meraba ben bişey sormak istiyorum uzun yolda bisikletle 1 günde en fazla kaç km yol gidebilirim

arkadaşlar yakında alacağım inş bisikletimi acele etmek istemiyorum.
size bir sorum olacak okula gidip gelmeyi düşünüyorum bisikletimle
1. soru sizce hangi tür bisiklet olmalı
2. soru her gün 17 gidiş 17 dönüş 34 km yol gitmekten bahsediyorum olabilitesi var mıdır ? önerileriniz nelerdir ?

ben sadece, en fazla bi ay sonra, o 37 km'nin size yetmeyeceğini söyleyebilirim :)

bence yol, dağ, şehir biiskleti de farketmez =) siz hangisini sevdiyseniz =)

(pardon, bir de şunu söyleyebilirim... dağ bisikleti lastiği daha kalın ve daha zor patlar... ben şahsen ağırlığını taşımaya razıyım =) )

Geri