Scudo Sports

Ankara

Scudo
Merhaba hoşgeldiniz. Mamak tan katılabilirim. ( bir kaç gün önceden haberim olursa.)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan S.
@Koray06

Havalar biraz serinlesin. Gezi-Tur konu başlığı altında bir konu açıp toplaşırız.

Akşamları kısa turlarla yetiniriz, havalar serinleyene kadar gün aşırı gezeriz. Perşembe akşamları Güvenpark ta toplanıyoruz saat 8 de.

@Koray06

Şehiriçi beni açmıyo pek. 3 günde 1, Bilkent-Odtü-İncek Jandarma arası dolaşıyorum mesela. Perşembe Odtü'cüleri kuralım bizde dağda turlayalım :) ama 20:00'de toplaşmak geç olur önümüzü göremeyiz :)

Doğru göremiyoruz zaten bu yüzden kask aydınlatması yada gidondan far kullanıyoruz :) Saat 8 olmasının sebebi perşembe akşamı topluluğu çalışan bir kitle çoğunlukla 8 de müsait olanlar toplanıyoruz. Siz Odtü öğrencileri toplanırsınız daha erken ona bir şey diyemeyiz tabi :) Kazasız pedallamalar üstad.

Kepekliyi çıkmayacaksanız bende gelebilirim.. Orayı çıkacak kondisyon yok henüz...

Ankara Batıkent civarındaki bisikletliler bir rota belirleyip pedallayabiliriz. Bu civarlarda bulunanlar kimler?

Merhaba, ismim Selim. Etlik'te oturuyorum. Gündüzleri mesaide olduğum için ancak 21:00'dan sonra bisiklet sürebiliyorum. Aslında 18:00'dan sonra müsait olsam da akşamları trafiğin azalmış olması nedeniyle bu saatte çıkıyorum ve gece 00:00 veya 01:00 gibi evde oluyorum. Güzergahım genellikle Kızılay Tandoğan Dışkapı Ulus dolayları oluyor. 35-40 KM yol yapmış oluyorum. Hafta içi olan günlerde yaptığım tura katılmak isteyenlerle görüşebiliriz.

Evet. Yozgat bulvarı, Forum ankara, Aski, Gimat, AOÇ, tandoğan orduevi(burada lastiğim patladı), kızılay, tandoğan, dışkapı, etlik olarak güzergahım vardı. Beyaz cannondale MTB vardı altımda..

Gitmek istediğin güzargah zorlu bir yol. Memlik ile Sarıbeyler arasına kadar devamlı rampa var. Ve rampalar basit rampalar değil. %10 dan aşağıya düşmüyor eğimler.. Tavsiyem biraz kondisyon sağlayana kadar rampalardan uzak durmanız. Kondisyonu sağladıktan sonra gerisi gelecektir.

Forum Cafe'de Oyun: Sıkıysa Yakala diye bir konum var ordaki son fotoğrafa bir bakarmısınız? Sanırım yakalandınız.

Evet yakalanmışım (:) Dilim damağıma yapışmıştı, maden suyu içiyor, satılık zemzem sularına bakıyordum. Gece olduğundan kilolarım fazla belli olmamış.. (:)

Yanınızdan geçtim, dondurma aldım ve arabama döndüm. Arabadan da resminizi çektim :) siz hiç farketmediniz.

Geri