Scudo Sports

Ankara

@yvzock

öncelikle hayırlı olsun:)
kazasız güzel sürüşler dilerim.bu perşembe perşembe akşamı bisikletçileri ile takılmayı düşünüyorum.güvenpark da buluşuyorlarmış.gelirseniz görüşürüz.faceden bakabilirsiniz gruplarına.

Scudo
dikmen balgat çankaya 100. yıl çiğdem civarında oturan akradaşlarla birlik olamadık bi türlü, ben hafta içi bi akşam çıkalım gezelim diye düşünmüştüm :)

@BurakTekin

e mesaj yazdik buraya, ses seda yok. biz cikiyoruz bir saate evden fen lisesinden gidilen odtu ormanina dogru, kop gel :)

@ali bayrak

faceden ankara grupları hangileri ?

benim dezavantajım havalimanında çalıştığımdan oraya 7 km. mesafede oturuyorum.
güvenpark 35 km. vardır bana pursaklar civarı bir grup var mı acaba?

a.s hoş geldiniz! Bisiklet seçimi bölümünü araştırın, orda cevapları bulursunuz. Kısaca şöyle, boyunuz uzun ise 28 inc bisikletlere göz atın, düz asfalt yollarda süspansiyonlu maşaya gerek yok.

@Mansur KHASSANOV

en gec 6 da cikmis oluruz, ciktiktan 15 dakika sonra da fen lisesi girisinde oluruz. biraz fen lisesi icinde dinleniriz, malum kondusyon falan yok, tikaniyorum ben :) buralar yokus bir de hep.

Size Tur bisikletlerini öneririm. Kadro boyunuzu da mtbtr.com dan ögrenebilirsiniz.

Kardeşim inş. yapılır fakat bisiklet yolu yapılınca bitmiyor ki Kayseri'de de var fakat yabancı plakalı araçlar sürekli ihlal ediyor bugün sırf bu nedenle tartışma yaşadık yinede kolay gelsin inş yapılır
Edit:Mesaj bende gönderdim.

bugun/carsamba ne yazikki isimiz var, sanirim suremeyiz. bir de cok kondusyon olmadigindan arka arkaya zorlamak istemiyorum.

ama yarin cikariz cok buyuk olasilikla. msn neredeyse hic kullanmiyorum. facebook'ta asarikaya kullanici adiyla bulabilirsiniz ama.

ama bastan soyleyeyim, yeni oldugumuz icin bildigimiz yere gidiyoruz, trafige falan cikmayiz, bu yuzden fen lisesi tarafindan ormana gelirseniz bekleriz. bir de ara sira nefes nefese kalma vs durumlari var, dayanamayacaksaniz diye haber vereyim dedim :)

kondisyon yok demişsiniz bişey sormak istedim.
ben bugün 7 + 7 14 km. gittim geldim başlangıç için nasıl bu durum?

alper hocam face de bulamadım malesef sizi :( siz beni beni bulun, burak tekin, burraamm@hotmial.com bisikletli bi avatarım var :)

yarın olabilir uygunum ben, yeni olmanız önemli değil, alışırsnız :) beniim buraya yazmamdaki amaç, bu çevredeki kişileri ile tanışmak, kondisyon yapmak değil.

yarın için yer saat belirleyelim mi ?

hocam aynı bisiklet var bende.şu an sorun sürtme yapması,nasıl halledilir bilmiyorum.ayrıca frenlerin performansından da memnun değilim açıkcası.

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Cevap alamamanızın sebebi konuyu Tanışalım bölümüne açmanız olmasın , bisikletlerimizin sorunları için kocaman bir atölye bölümü mevcut lütfen oraya sorun !

@yvzock

forumda kadansla ilgili seyleri okuduktan sonra bisikleti yanlis surdugumu fark ettim. gerci evet, kondusyon yok, sigara var, kilo var vs ama kadans meselesine dikkat edince hem daha iyi bir antreman oluyor hem de goz korkutucu yokuslari cikabiliyorsunuz. gecen 15 km kadar yaptik, hic yorulmamistim. bir bakin derim eger yorgunluk vs gibi sıkıntılar yasiyorsaniz.

Geri