Scudo Sports

Ankara

Ankara da bisiklet yolu olmaması ne enteresan, bizimkilerde şu mantık var, sahil yolu olursa bisiklet yolu yapılır, ama deniz kenarı olmazsa bisiklet yolu olmaz, mantık bu. Almanya ya baksınlarda örnek alsınlar. Ülkeler arası biiskley yolu yapmış adamlar bırak şehir içini.

Scudo
@AHMET67

Ben neredeyse her gün Emek'ten Tandoğan'a bisikletle gidiyorum. Yakın çevredeki her sokak ve caddede geziyorum fırsat buldukça. Kızılay'da veya başka bir yerde işim olursa yine bisikletle gitmeye çalışıyorum. Eskişehir Yolu vs gitmedim tabi, oralar fazla gelir. Ama Yalova'da otururken 20 kilometre şehirlerarası yolda sık sık gidip geliyordum. Zaten başka çare var mı? Bisiklet evde sürülecek bir şey değil. Sokağa çıkmayıp ne yapalım? Bir 50 yıl daha bisiklet yolu yapılsın diye umut mu edelim? 20 yıldır aynı kişi bu şehri yönetiyor. Eğer bisiklet yolunu şimdiye kadar bir ihtiyaç olarak görmediyse bundan sonra da görmeyecektir. Ülkemizde şartlar böyle diye kendimizi eve kapatamayız heralde.

• Beğen
Tepkiler: AHMET67
Bende bir İzmir'li olarak mesaj yolladım.Önemli olan sayı çokluğu diye düşündüm.İnşallah Ankara'ya bir bisiklet yolu yapılırda bende İzmir'den gelir orda bir kaç tur atarım :D

merhaba herkese,

sanirim ilk mesajim ama yakin zamanda bisiklet aldigimizdan beri (esim ve ben) sık sık takip ediyoruz.

her neyse, evimiz cigdem mahallesi taraflarinda, bu yuzden de ankara fen lisesi tarafindan girilen odtu ormanina dogru suruyoruz havalar uygun oldukca.

yarin aksamustu gitmeyi planliyoruz, gelmeyi dusunen olursa haber verirse saat ayarlar oyle gidebiliriz.

pazar aksamustu de gitmek istiyoruz, ayarlamak daha kolay olacaktir, yine gelmek isteyen olursa ankara fen lisesi girisi taraflarinda bulusup gidebiliriz.

kondusyonumuz super degil, bu yuzden ara sira duraksayip nefes nefese kaliyoruz, artik gelen olursa idare edecek :)

@AHMET67

Ahmet bey, önerinizini destekliyorum. M. Gökçek'in salcano sponsorluğuyla Ankaragücü bisiklet takımını kurduğu/kurdurduğu düşünülürse, taleplerin bir şansı olabilir...en azından belediye nezninde bir duyarlılık yaratılmaya başlanabilir...

• Beğen
Tepkiler: Levent Sönmezer
bisiklet yolu ankara için yapılması gerçekten zor yani yönetim bakımından zor.ben şöyle düşünüyorum; her sağ şerit parçalara ayrılacak mesela 50 cm bisiklet gidecek kadar.ve sarı asfalt boyaları ile ayrılacak.nasıl olur?

Murat Uluoğlu'nun uyarısını kenara atmayın.Şu anki durumu bilmiyorum ancak O bölgede ciddi boyutlarda "Akbaş" ve "Kangal" olduğuna tanık olmuştum.Bu arkadaşlar sayınız 15-20 yi bile bulsa gözlerini kırpmadan saldırırlar.Güzel uyarı olmuş

Birkaç ay önce Whistle MIWOK 1163 D satın aldım. Ankara-Eryaman'da oturuyorum fırsat buldukça, genelde hafta sonları çevre yolununda veya istanbul yolu üzerinde Ulus istikameti veya Yenikent istikametine doğru 40-50 km mesafelerde bisiklet kullanıyorum. Yaş 50 olunca hafta sonları için bu mesafeler yeterli oluyor. Benim form arkadaşlarımdan öğrenmek istediğim konu şu; Mekanik disk fren yolda bana ne tür arızalar çıkartabilir, böyle bir problemi ben kendibaşıma yollarda halledebilirmiyim. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.:)

Mesajı yolladım, geresi Belediyenin işi umarım böyle bir talep enazından belli güzergahlarda değerlendirilir. İnsanlarda korkusuz olarak bisikletlerine binerler.

bende yolladım inş en kısa zamanda okurlar, değerlendirip girişimde bulunurlar...

beyler malum havalar artık güzelleşti akşamları 8-9 civarı eryaman-sincan-fatih tarafında olanlarla buluşsak ayaş yolu civarında turlasak?

dün akşam saat 20:00 civarında evden çıktım 40 dak. civarı göksuda idim.
biraz dinlendim su kenarında.sonra harikalar diyarına geçtim.fatih eryaman sincan civarında ki arkadaşlarla buluşmak görüşmek gezmek isterim

bozulursa içindeki yayın veya bilyaya benzer oluşumların yıpranmasından kırılmasından kaynaklı bir bozulma olur böyle bir bozulma karşısında yapacağınız çok fazla bişey yok. ben 1 seneye yakın kullandım hiç sorun yaşamadım. (yoğun çamur hariç)

Fren teli kopabiliyor ,kuvvetli bir frenleme sağlayamıyor ,sık sık sürtme yapması da en sinir bozucu yanı...

Arkadaşlar havalar iyice ısındı, bi gün kararlaştıralım her hafta aynı gün çıkalım binemlim, salı akşamları mantıklı gibi geliyor bana, sizler ne dersiniz ???

aktepe - kızılay, 30 dakika, ortalama 30-26 km/s :) 12 km mesafe
trafik bizim için hiç sorun değil. Sıkıntınız - Fatih köprüsü

• Beğen
Tepkiler: merve acar
yeni bir makina aldım corratech x vert expert 2011 yollardayım sincan hüseyingazi türbe arası gidip geliyorum yaklaşık 45 km varsa gitmek isteyen

yeni bir makina aldım corratech x vert expert 2011 yollardayım sincan hüseyingazi türbe arası gidip geliyorum yaklaşık 45 km varsa gitmek isteyen

Geri