Scudo Sports

Ankara

güle güle kullanın...bisikletle ilgili izlenimlerinizi okumak isterim...ben eryaman 1. etaptayım. ayaş yolu ve çevre yolunu kullanarak turluyorum. hüseyingaziye çevre yolundan mı gidiyorsunuz?

Scudo
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Eryaman evlerinde oturuyorum . Başlangıç seviyesi bir bisiklet almayı düşünüyorum. Sıfır , ikinci el olabilir . Bütçe 1000-1500 tl yardımlarınızı bekliyorum.

@Mehmet Ural

hoş geldiniz?bisiklete binme amacınızı söyleyerek başlayabilirsiniz.şehirde gezi amaçlı mı, yoksa dağlarda bayırlarda gezmek mi?

@ali bayrak

hoşbulduk dağ bayır gezmek olacak büyük çoğunlukla , belki sabahları erkenden işe gitmek ...

kimler var ankarada toplansak gitsek bir taraflara? ben baktım forumlara genelde şu bölge bu bölge diye ayrılmış hepimiz bir başlık altında toplansak ?

gimattayım ben organizasyonlara dahil olmaya çalışırım :)

15 günlüğüne Ankara'dayım. Geceleri kardeşimin borlady'sini alıp çıkabilirim. Gündüzleri 14" kadrolu bayan bisikletine binecek medeni cesaretim yok. Özel mesajla iletişim bilgilerinin gönderirsen haberleşiriz.

bu arada göksu ya bisiklet girmek yasak bence zaten içinde adam gibi sürülmez hız yapılmaz :D

@emircan Başbuğ06

hocam orada oturup dinlenmeye gidiyorum sürme işini ayaş yolunda yapıyorum.
varsa gelecek harikalar da çay da ısmarlarım :eek: :)

@Halil Attar

yarı yoldan alırım merak etme:eek: :)
ciddiyim metro civarına kadar gelirim sen çoktan gelirsin oraya:)

@Mert Kabtan

Merhabalar.Bende mesaj gönderdim, umutlu değilim ama umarım olur.Görüşmek üzere.

arkadaşlar isterseniz bi tarih ve güzergah belirleyip, bütün eryaman grubu olarak buluşalım. Başlangış yaparsak eminim eryaman ekibini oluşturabiliriz ama önemli olan başlangıçı yapabilmek.

• Beğen
Tepkiler: ali bayrak
ilk öncelikle s.a arkadaşlar şimdi bisiklet hakkında bilgim yok hatta hiç denilecek kadar az ankarada sincanda oturuyorum yol bisikletlerine baktım sincan kızılay arada kızılcıhamam falan yapmak için ama daha sonradan tur bisikletleri(dağ bisikleti)sanırsam onları gördüm hangisi iyi olur daha çok asfalt da kullanmak için öyle dağ bayıra çıkmam ben ??? aklımda başlangıç olarak bi geotech corsa var nasıl iyi mi yeniler için bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

selamlar,
işe gidip gelmek için almaya niyetlendiğim bisikletime bugün sedona 701 ile kavuştum.
havalimanı civarında oturuyorm ama ank.da neler yapılıyor dahil olmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: ali bayrak
begginer düzey bi bisiklet ile aranıza katıldım arkadaşlar.
ankarada yapılacak organizasyonlara dahil olmak isterim.

Geri