Scudo Sports

Ankara

Scudo
merhaba bende gaziden emekliyim sizlere katılmak isterim ben sincanda oturuyorum, saygılar. Mustafa GÜLTEKİN

Sevgili arkadaşlar,
Hepimizin çok sevdiğine inandığım rahmetli Barış abimizin 1 Şubatta öüm yıl dönümü.Bunun için şehiriçi tur planlıyorum.Her grup kendi ilinde böyle bir etkinlik yaparsa ülke çapında olur.Ben büyük ihtimalle o sırada İzmir de olacağım.Güzelyalıdan Karşıyaka ya bir tur uygun olur.Aslında birer tane de tişört bastırsak çok hoş olur.Karşıykada ayarlanacak bir mekanda Barış Manço şarkıları eşliğinde(ilk şarkı Dönence olmak şartıyla) minik bir eğlence ve sohbet ortamı yaratabiliriz..

Önerilerinizi bekliyorum..

Bu arada ölümünün 10.yılı olduğunuda unutmayalım.Bununla bağdaştırabiliriz bazı etkinlikleri

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Özkara
@doktorbean

sayın hocam gördüm kadarıyla dört kişi olmuşuz sizlerde uygun görürseniz pazarları ben uygunum arkadaşlarda onaylarsa başlayabiliriz siz nasıl uygun görürseniz. önderliginiz için teşekkürler

@cinosantancero

Galiba şu an imkansız hocam herkes başka yerde.:D

Karda çıkımıyormuydunuz ki.. Yazık olmuş..

Arkadaslar artık yaşadıgımız melih gökcek'in tabiriyle '' Dünya baskenti ''nde bir bisiklet yolu olmalı .. Ben ankara büyüksehir belediyesine internet istek yolluyorum .. Sizlerde ne kadar cok yollarsanız belki artık dikkate alırlar ve bisiklet yolu yaparlar.Asagıdaki linke tıklayıp mesaj iletebilirsiniz

(link)

'' Dünya baskenti '' lafı aynı çağrşımı yapıyo galiba..benim de kaç günder aklımda aynı şey vardı..bisiklet yolu..sonuna kadar destekliyorum..tüm ankaralı bisikletliler ve bisiklet sevenler lütfen bu konuda bişeyler yapsınlar...artık özgurce otomobil teröristlerinden korkmadan, medeni bir şekilde bisiklet kullanmayı hak ediyoruz sanıyorum(dünyanın başkentinde yaşayanlar olarak)..teşekkürler mert..

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Geri