Scudo Sports

Ankara

Scudo
merhaba arkadaşlar gazide doktorum zaman buldukça aranıza katılmak isterim çok eski sayılmam ancak birkaç haftaya toparlarım zaten sporla uğraşmaktayım.akşamları olsun,haftasonları olsun yeni scottımla aranıza katılmaktan memnuniyet duyarım

haftasonları turları ne zaman başlıcak,aranıza katılmak isterim arkadaşlar

Sorun nedir ? Bakim mi yaptiracaksin hocam ? tamir yapan birkac yer var....

ben hafta içi ve sonu her akşam saat 5-6 gibi antreman yapıyorum.saatler size uygun ise uygun bir yerde buluşup beraber antreman yapabiliriz.

MSN :mehmet-keten@windowslive.com

deltadaki ahmet abiyi ogün abiyi ve sadun abiyi öneririm ama en cazip olanı sanırım sds bisiklet ogün çavuş

erdoğanlar bisiklet,gerek güleryüzü gerekse tecrübesi ile dürüst bir işletme.kesinlikle görmenizi tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: murty
pazar günü hava müsait olursa uygun bir yerde buluşalım size en uygun yer neresi olabilir.?

Pazar günü eğer müsaitseniz. Odtü'deki dağ bisikleti yarışına gelebilirsiniz izleyici olarak :) Hemde gezmiş olursunuz..

slm Arkadaşlar ben Ankara'dan Tuğrul. bugün katıldım aranıza. naçizane Bisan Montego bisiketim uzun süredir bodrumda duruyor. ne zaman çıkartayım ordan onu. var mı davet? ;)

@Tuğrul Türkyılmaz

ne zaman gideceksiniz?ve saat,ben de katılabilirim size...pazar olursa iyi olurdu aslında

o zaman şöyle yapalım pazar günü yarışa gidelim biraz da turlarız içerde.yarın haberleşelim tekrardan.iyi akşamlar

keçiörenin yukarılarında ovacık tarafları çok güzel aslında hem arazi hem yol olarak ancak gidiş biraz sorunlu hem trafik hem yokuş çok fazla.bence en güzeli eymir,gölbaşı,birlik.bir de etlik antaresin önünde bir arazi var.keşfettikçe paylaşrım senle arkadaşım

@doktorbean

abi msn'ye ekledim akşamları 8 gibi açık oluyorum msn'de görüşelim.

Geri