Scudo Sports

Ankara ulus konya sokakta bisikletim çalındı.

@kemken ya tanıdık bır polıs faaln bulamazmısın yada burdan yardımcı olacak bırısı yok mu belkıı o polıs aracılıgıyla daha fazşa ılgılenırler...Ne gunlere kaldık hırısız bulmak ıcın bıle torpıl araya sokuyoruz..Bu olay bımere yazılsa acaba ne denılır ıste boyle bır olay oldu gereklı ılgı gosterılmıyor gıbısınden..

Scudo
@A.Tahsin
hocam arka tarafta tabure var sağ elinde var gibi görünen taburenin oturak yerinin kırmızılığı bende fotoğrafda sizin gibi sanmıştım videoyu inceleyince anladım. Alah razı olsun olurya belki öünüze çıkar tanırsanız bulunuğu semti biliriz en azından

@Merickagantek maalesef hocam görevlinin görevini yapması için bile tanıdık varmı diye arıyoruz ama hiç polis tanıdıkk yok.

• Beğen
Tepkiler: Merickagantek
oturağıda hadan çamamışsa bu cocuk.o civarlarda bi işle mesgul olabilir.su satmak dilenmek ayakkabı boyacılıgı vs gibi..bisikletin çalındıgı civarları gezmeye devam edin bence denk gelirsiniz.

şöyle bir bisiklet alarmı var. youtube'da izledim oldukça yüksek desibelli ses çıkarıyor.

(link)

ben de şöyle bir teknik geliştirdim anlatayım. bisikletin ön ve arka viteslerini en küçük viteslere alıp öyle anlık ayrılıyorum. Sürmeye kalkan kişi muhtemelen ayaklar boşa döneceği için dengeyi kaybeder 10-15 saniye kazandırır diye düşünüyorum.

Üşenmeyip, 40-50 lira kargo parasına bakmadan yukarıdaki linkteki alarmı sipariş edeceğim. dokundukları an ötsün ben de koşup kafalarına uçan tekme atayım.

@devilmycarlos yavuz hocam yanlış anlaşılma olmuş. oturak çocuğun elinde değil arka tarafta yerde duruyor resimde çocuğun eli hizasına geldiği için elinde bişey varmış gibi görünüyor..
@belgen bahsttiğiniz aparat türkiyede satş sitelerinde de var ben sonra gördüm . haklısınız almak lazım ama benim olayda bisikleti üzerinde var olan şifreli kilitle bağlasaydım çalınmazdı. yarım dk da aldı götürdü. şer*fsiz

Ne oldu bisikletten haber var mı ?

Ben ulusta tek basima gezmekten kaciyorum isim olmassa ulusa ugramam bile gecmis olsun...insallah adalet yerini bulur(!)

@kemken
Üzüldüm. .! Çok bisiklet hırsızlığı oluyor. Tekrar geçmiş olsun.

@kemken Yav ben yeni gördüm yazdıklarınızı okudum. O yazdığınız tüm cümlelerde gerçekten üzüntüyü hissettim. Buradan arkadaşların çalıntıya yönelik yazılarını okumuştum ama sizin olaya çok fazla üzüldük, ben çok etkilendim. Ulusta bisikletçileri zaten biliyor sunuz. Ben orada bisikletimi yaptırıyordum, bisikletçi dedi ki, kaç tane, kaaaç tane bisiklet getiriyorlar buraya 1.000 TL lik bisikleti 200-300 e satıyorlar biz almıyoruz diye. Malesef çok üzücü bir durum. İnşaallah Allah'ın adl isminin tecellisi ile daha güzeli size nasip olur ve hakkınızın takipçisi Rabbimiz olsun inşaallah.

Büyük geçmiş olsun. Çalınalı baya olmuş ama umarım çıkar bir yerden. Sahibinden ilanlarını kovalayın derim. Oradan bir arkadaş kendi çalınan bisikletini buldu.

hocam ankarada böyle şeylerin yapılacağı en son yer ulus konya sokak vs. bende çok sık gitmeme rağmen gittiğim dükkanın dibine kadar çıkarıp bir de kilitliyorum. Geçmiş olsun inşallah bulunur.

@kemken Hocam selamlar, öncelikle geçmiş olsun. Bisikletten bir haber var mı ? Böyle durumlarda polise bildirmek sonuç veriyor mu ? Soruyorum çünkü benim de daha bir kaç gün önce bisikletim çalındı. Alalı bir ay olmadan, ilk taksidini dahi ödemeden gitti maalesef. Benimki de Salcano İnsomnia modeldi. Umarım bisikletin bulunmuştur.

Konuyla alakalı bilgi verecek olursak, apartmanın yan tarafında 360 derecelik dom kamera mevcut. Başbakan burda oturduğu için her sokak başında bu kameralardan mevcut ve aktif. Mahallemde ki karakolda tanıdık polis çok, kamera görüntülerine ulaşmak sıkıntı olmaz ancak çalan kişiyi görsek bile nasıl bir sonuç alabiliriz ?

Benim tahminim bu adamlar işi biliyor, apartmanda 3 farklı bisiklet var ve diğer bisikletler kilitli dahi değiller, onlara dokunulmamış ama ta depoda duran bisikletin çift kilidi kesilmiş/kırılmış. Bisikletten anlamayan adam diğerlerini götürürdü diye düşünüyorum. Sanırım bisiklet çoktan el değiştirmiştir diye düşünüyorum, yani yapacaklarımız pek çözüme ulaştırmaz ama yine de fikir almak istedim.

Arkadaşlar bu konuda bir bilgi paylaşmak istiyorum sizinle. Cuma günü işyerimden (savcılık) eve doğru çıkacak iken bir polis memuru da bisikletliydi. Ayak üstü tanıştık hadi gidelim dedik. Çiftliğe gidiyoruz giderekn de konuşuyoruz. Abi bisikleti ne zaman aldın dedim, Dev gibi sedona vardı altında. Tahminen en az ikinci eli 1.000 TL lik bisiklet. 3 hafta filan oldu dedi, eskişehirden pazardan aldım dedi. Yavv abim dedim hani çalıntı olur vs dedim. Yok dedi sahibinden tanıdık vs filan dedi. Elinde 2-3 tane varmış bunu ben aldım dedi. Peki dedim sahibinden.com dan niye almadın abim dedim, oralar pahalı filan dedi... Bu anlattıklarımın akabinde demem şu dur ki, eskişehir pazarını anlattı baya, benim de aklıma bu konu geldi. Yani sahibinden.com a koymaz bu alçaklar... Allah ıslah eylesin.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Bilmiyorum burada var mı ama forumda 2. el bölümüne bisikleti çalınanların ayrıntılı adres, bisiklet fotosu ve özelliklerini girebileceği bir alan açılsa buradan hep beraber baksak. 1 kişinin bile bisikleti bu yolla bulunsa kardır. Çok geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum. İnsanın sindirmesi çok zor bu şerefsizlerin yaptığını.

Geri