Scudo Sports

Ankara ulus konya sokakta bisikletim çalındı.

@kemken

Gecmis olsun kardesim. Bisikletin resmini koyarsan daha iyi olur. Cebeciye yakinim bbu yapilan pazar nerede bende gidip bakabilirim

Scudo
@FatihC. Fatih hocam çok teşekkür ederim. bisikletimin fotoğrafını ilk mesaja koymuştum. sanırım ankarada cannondale şehir bisikleti fazla yoktur. sabah işe gelmeden hem itfaiyeye hem cebeci kapalı pazarına (cebeci-kurtuluş tren istasyonunun arasında kalan bölgede inönü stadyumunun yanında kapalı pazar yeri var pazar günleri bitpazarı kuruluyor) gittim ama maalesef yok. zaten çalan satmak için çaldıysa hemen piyasaya çıkarmaz diye düşünüyorum

Şu çalıntı haberlerini görünce bisikleti bir yere dayayıp,sote bi yere çekilip,pusu atıp,tam çalma anında diş budak girişesim geliyor,geçmiş olsun umarım bulunur.

Geçmiş olsun. Burda paylaşmanız bizlerin de ders almasına katkıda bulunacaktır.

@1dost sağolun hocam bisikletin bulunacağını sanmıyorum ama umarım okuyanlar 1 dk lıkta olsa bisikleti kitlemenin gerekliliğini anlar. benim yanlışım ders olur

Arkadaşlara bisikleti buraya bırakmam dediğimde dalga geçer gibi bakıyorlar. Güvenlik kamerası varmışta, birşey olmazmışta, çalındıktan sonra napayım güvenlik kamerasını?

• Beğen
Tepkiler: nbacıshaquılle
@ismail.yüksel forumda videosunu görmüştüm adam apartman boşluğunda kameraya baka baka saklanma ihtiyacı hissetmeden 2 bisikleti kilitlerini keserek çaldı. dükkanların birisine girdim kamera görüntülerine bakabilirmiyim diye mırın kırın ettiler. başka dükkan gösterdi ama işe yaramadı işhanının kamera görüntüleri vardır yarın bakacağız ama sabıkalı birisi ise anca o zaman bulunur bisikleti tabii o zamana kadar satmadı ise, kilit kamera vs hep acemi hırsızlar için ahlakı yozlaşanlar umursamıyor bile

• Beğen
Tepkiler: ismail.yüksel
29 mtb evin ortasinda duruyor çalmasınlar diye.çok geçmiş olsun geçen senede benim astro gitmişti otoparktan.bu aralar hem motorsiklet hemde bisiklet hırsızlığı çok arttı

Benim müdürüm de '' Ben 50 milyarlık arabayı dışarı park ediyorum,sen niye bunu içeri alıyorsun?'' diye sormuştu.Kafaya ne aldıysa,sormadım.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
@Ender şeker sağolun hocam sizin çalınan kilitlimiydi bari
@Barış TURAN hocam 3 milyarlık araban çalınırsa karakolda ciddiye alınabiliyosun. 5 milyarlık bisikletin çalınsa bunun içinmi geldin havası var (benim bisiklet 5 milyar değil ama kıyaslama olsun diye yazdım)

eşiminki daha sağlam bir zincirle benimkide ogun cıkacağım diye 2 tane ucuz kilit ile kilitli idi buyrun detayı

@Barış TURAN

Aynı şeyleri düşünüyoruz Barış hocam, şöyle güzelce bir sopa atıp daha sonrasında da karakola teslim etsek ne güzel olurdu. Anca böyle böyle yakalayıp sopa atacaksın, polislerinde ceza vereceklerini sanmıyorum ya neyse biz sopamızı atarız rahatlarız. Kendi adaletimizi göstermek için ibreti alem olsun diye video kaydına alıp tv lere falan göndericez.

@kemken herkes kendine müslüman kardeşim. Yarın birisini kaza yapmış olarak görse "aman boşver ben bulaşmayayim" der ambulansi aramaz.

benim bisikletimi geçen yıl bodrumdan çalmışlardı.genellikle bisikleti komofle edip satıyorlar

@Ahmet Ayaz

Kulağıma küpe olsun hocam bu söylediğin..

@kemken sizede geçmiş olsun,sizin yerinize biz daha çok üzüldük olaya.

@SALCANO.Bursalı @Ender şeker hocam başa gelen musibetlerde insanın yanlız olmadığı başkalarının başınada geldiğini görmesi insanı rahatlatıyor sizede geçmiş olsun.
@E.E dinimizde birkişiye yardım etmek için onun senden yardım istemesi gerekmez. müslüman kardeşini kaderiyle başbaşa bırakmaz .

@Snogpy Soğolun hocam sizin başınıza vermesin rabbim

@kemken bende zaten diyorum ki herkes kendine müslüman bu devirde. Herkesten kastım çoğunluk. Dinimizde herkese kim olursa olsun yardim etmeliyiz.

• Beğen
Tepkiler: oalmali
Büyük geçmiş olsun, hırsıza kilit dayanmaz derler, adamlar 2 ayda 45 bisiklet çalmışlar Bisim'den her durakta kamera var ama kimin umrunda. Bisiklet diyince kaale alan yok. Adam 50000 TL'lik arabayı sokağa bırakıyor, çünkü vurulsa, çalınsa kasko var sigorta var. Bisiklette öyle mi, al git bitti.

Geri