Scudo Sports

Ankara Seymen's Bisiklet Grubu

biz gitcekdik eymirin içinden kaybolduk geri döndük karne kötü gelmesse bende gelirim cuma cumartesi haber veririm

Scudo
Mustafa Kemal selam,

Gezi için düşünülen gün hava şartları ve zemin uygun olursa tekrar deneriz. Bu sefer ne tarafa dönmemiz gerektiğini biliyor olacağız, di mi? :D

Sağlıcakla ve bisikletle kalın.

:)

bu hafta pazar günü pedal sesi grubu mangal partisi yapcakmıs elmadagda,Onlardan kimse bisikletle gelmiyo bizde Deniz abi,ben bisikletle onlara eşlik edicez.Bizle gelmek isteyen var mı???

Yine kimse yok.Yine seymenler iki kişi.....Biride desinki kardeşim işim var gelemiycem.Hiç kimseden ses çıkmayınca insan bi garip oluyo.Bundan sonra bu sayfada ne bi gezi organizasyonu ne de başka bişey yapcam.Tur düzenleyen burda yazabilir....

Emeklerimiz boşa gidiyor.

Deniz Abiye teşekkür ederim her zaman yanımdaydı.

• Beğen
Tepkiler: aurora79
@yighitjan

Sevgili Yiğit, hemen pes etmek yok. Bana cepten mesaj attın ama sana dönemedim sonra da unuttum kusuruma bakma. Ben biraz kondisyon yaptıktan sonra aranıza katılmak istiyordum. Yolda baymayım sizleri diye. Lütfen organizasyon çalışmalarına devam. Bu hafta hard bir parkur olmazsa geleceğim söz :)

valla keşke bende oralarda olsamda aranıza katılsam diye çok istiyorum ama elden birşey gelmiyor... :(

• Beğen
@Teberus

Kondisyona ihtiyac yok be abi:) Bizler yolda sık sık mola veririz,dururuz fazla antreman ağırlıklı geçmez turlar:)

c.tesi ögleden sonra eymirdeyiz gelen varsa gelsin ısrar yok:)

sen iste yaparız bişiler mustafa.Pazarda gideriz önemli değil:)Yarın Gelemezmisin?

volkan116'ı grubumuza katıldı.Hadi Hayırlısı.

yarın sabah 9.30 da portakalcının ordayız,Eymir ve sonrasında biraz dolsacaz gelmek isterse portakalcının orda görüşmek üzere(10.02.2008)

Ankara'da street ile uğraşanlar yarın 11.30 12.00 gibi meclis parkında olacaklar.. Haberiniz olsun belki uğrarsınız.. ben iki geziye de gelemiyorum malesef:S :( Dersler... Kaldı 4 ay......

• Beğen
Tepkiler: yighitjan
Dostlar, Seymenler. Bu ara ben inanılmaz yoğun bir tempoya girdim. Yarın aranızda olmayı çok isterdim ama olamayacağım. Eymir'e benden selam söyleyin :)

Selamlar Ankaralı bisikletçiler:)
Bizim de Ankara da bisiklet grubumuz var. Hemen her haftasonu çıkıyoruz. Tabi havalar biraz daha ısınması lazım yine çıkmak için:) Grubunuzu grubumuzla beraber haftasonlarına davet ediyorum.
Buradan bana ulaşabilirsiniz : bgbturkey@hotmail.com
fotoğraf albümü
(link)

• Beğen
@BGB

Teşekkürler davetiniz için.

Arkadaslar artık internete fazla girmiycem,her türlü tur teklifleriniz için telefondan ulasabilirsiniz bana,en yakın zamanda görüşmek dileğiyle.

Tel:0537 396 90 20

pazar günü sabahtan kısa bi eymir yapsak öğleden sonra dershane var da ne dersiniz

Geri