Scudo Sports

Ankara Seymen's Bisiklet Grubu

Scudo
Ben de gelebilirim ama hava gene yağışlı veriyor pazara :(

Olsun Serdar abi yağış bize bişey yapmaz:)yağış aşırı fazla olursa güzargah kısaltırız.(biz yoldayken çok yağmaya başlarsa tuluntaştan geri döneriz.)

Tamam Yiğit'cim, ben buradan takip ediyorum. Hava çok kötü olmazsa geliyorum. Son durumları, güzergahı, buluşma yeri ve saatini cuma akşamı buradan yazarsan sevinirim. Bir uzun yol yapalım beraber.

Cuma son durumu yazıcam buraya.

Bu arada Showdown bana özel mesajla ismini ve telefonunu gönderebilirmisin,teşekkürler.

Son Durum;

Yer:Eymir portakalcı önü

Saat:8.30

Güzargah:İncek yolu takiben Tuluntaş,Balıkpınar,Haymana yolu takiben Eymire giriş.

Mola yermizi:çevre yolundan sonra ki ilk köy.

Serdar Abi,Deniz Abi,Showdown,Ben ....

Katılım bekliyoruz:)

Pazar sabah 8:30 da Orman girişinde buluşuyoruz. Ana bulvardan ormana giren kapılardaki portakal satan elemanların yerinde. Sabah hava çok kötü olmazsa oradayım :) Görüşmek üzere.

@yighitjan

yiğitcim aslında farklı bir güzergah var bu hafta..

buluşma noktası : millikütüphane
buluşma saati : 8:30
hareket saati 8:45
yine incek tarafına gidicez ama hacettepe üzerinden..

Serdar abi,güzargahı değiştirdik.

Pedal sesinin bi organizasyonu bu,güzargah incek yoluna çıkıyo.

İstersen onada katılabiliriz,önden basıp gideriz bize katılmak isteyen katılır?

Tamam son karar,

Pazar 8.30 da Milli kütüphanenin ordayız

Tamam dostlar, bir terslik olmazsa ben de 8:30 da milli kütüphanenin önündeyim. Görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: yighitjan
oyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyyyyyyyyy ben de varım benide ekleyin plsssssssss
ben batıkentden umut corratec expert 2006 kullanıyorumm..etkinlikte bana haber verirseniz sevinirim yanlız hafta sonları yogun olarak calısıyorum hafta içi olan gezileri bana 3 gün önceden bildirirseniz sevinirim..
turhan_akman67@hotmail
0542 547 09 88
0506 735 93 30
unutmadan ben çankaya belediyesinin incek yolu ustundeki ahlatlıbel spor tesislerinde çalısıyorum..beklerim hepinizi

@umut_67

sizide ekledim listeye,etkinliklerde görüşmek dileğimle.

Biraz özel olcak ama Ahlatlıbel de orda göreviniz nedir.(Go kart görevlis iseniz meraklıyım o konuya da :):))

merhaba arkadaşlar ben Özgür. bende kolej civarında oturuyorum.üniversite sırasında aktif yol bisikleti kullanıcısıydım şimdi anakara dayım ve bu tutkuma devam etmek istiyorum.benide aranıza alırsanız çok sevinirim.sizden haber bekliyorum, en yakın zamanda görüşmeküzere...05352572270 --- 05542495568 ozgurbaskavak@hotmail.com

Geri