bu hafta pazar günü pedal sesi grubu mangal partisi yapcakmıs elmadagda,Onlardan kimse bisikletle gelmiyo bizde Deniz abi,ben bisikletle onlara eşlik edicez.Bizle gelmek isteyen var mı???
Yine kimse yok.Yine seymenler iki kişi.....Biride desinki kardeşim işim var gelemiycem.Hiç kimseden ses çıkmayınca insan bi garip oluyo.Bundan sonra bu sayfada ne bi gezi organizasyonu ne de başka bişey yapcam.Tur düzenleyen burda yazabilir....
Sevgili Yiğit, hemen pes etmek yok. Bana cepten mesaj attın ama sana dönemedim sonra da unuttum kusuruma bakma. Ben biraz kondisyon yaptıktan sonra aranıza katılmak istiyordum. Yolda baymayım sizleri diye. Lütfen organizasyon çalışmalarına devam. Bu hafta hard bir parkur olmazsa geleceğim söz
Ankara'da street ile uğraşanlar yarın 11.30 12.00 gibi meclis parkında olacaklar.. Haberiniz olsun belki uğrarsınız.. ben iki geziye de gelemiyorum malesef:S Dersler... Kaldı 4 ay......
Selamlar Ankaralı bisikletçiler
Bizim de Ankara da bisiklet grubumuz var. Hemen her haftasonu çıkıyoruz. Tabi havalar biraz daha ısınması lazım yine çıkmak için Grubunuzu grubumuzla beraber haftasonlarına davet ediyorum.
Buradan bana ulaşabilirsiniz : bgbturkey@hotmail.com
fotoğraf albümü
(link)