@vatan
2013 yılında Ankara-Alanya turu yapmıştım, Devam edecek bir tur olduğu için Ankara-Cihanbeyli, ertesi gün Cihanbeyli-Konya yapmıştım.Konya yolu öyle görüldüğü gibi çok düz bir yol değil. Kulu kavşağa kadar aşağı yukarı 30 civarında iniş çıkışlar var, Kulu çıkışından sonra yol düzleşiyor. Cihanbeyli çıkışından sonra yine düz bir yol taki Konya'ya gelmeden önce olan taş ocaklarının orda yine çıkış var sonrası güzel bir iniş sonrası 30 km Deniz fazla bir yoldan sonra Konya merkeze ulaşıyorsunuz. Konya-Ankara yolu güzel bir yol sağ tarafta geniş bir güvenlik şeridi var hiç problem olmadan gidilecek bir yol. Geçen yıl Haziran ayında Sinop-Anamur tur yaparken Kırıkkale'den çıktıktan sonra Bala tarafından Kulu makasa çıkmıştım, o gece Kulu'da konakladım, ertesi gün Kulu- Konya yapmıştım o gün şanssızlığım havanın yağmurlu olmasıydı Cihanbeyliden sonra bir yağmura yakalandım sığınacak bir benzinlik bulana kadar ıslanmayan yerim kalmadı.Yağmur geçtikten sonrada Konya ya kadar ıslanan üstümü başımı tıkır tıkır kuruttum öylede güneş vardı.Konya yolu gidilecek bir yol problem olmaz.