Scudo Sports

Ankara-Konya arası bisiklet gezisi.

@Nini dümdüz yol aslında ama konyada kalıcak yeriniz var mı ? benim ailem Ankarada old. için özellikle gitmek istiyorum :D:D
Edit:Yolda carraro görürsem ; Naber fişekçi kardeşşş diye bağırıcam :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
Scudo
@vatan
2013 yılında Ankara-Alanya turu yapmıştım, Devam edecek bir tur olduğu için Ankara-Cihanbeyli, ertesi gün Cihanbeyli-Konya yapmıştım.Konya yolu öyle görüldüğü gibi çok düz bir yol değil. Kulu kavşağa kadar aşağı yukarı 30 civarında iniş çıkışlar var, Kulu çıkışından sonra yol düzleşiyor. Cihanbeyli çıkışından sonra yine düz bir yol taki Konya'ya gelmeden önce olan taş ocaklarının orda yine çıkış var sonrası güzel bir iniş sonrası 30 km Deniz fazla bir yoldan sonra Konya merkeze ulaşıyorsunuz. Konya-Ankara yolu güzel bir yol sağ tarafta geniş bir güvenlik şeridi var hiç problem olmadan gidilecek bir yol. Geçen yıl Haziran ayında Sinop-Anamur tur yaparken Kırıkkale'den çıktıktan sonra Bala tarafından Kulu makasa çıkmıştım, o gece Kulu'da konakladım, ertesi gün Kulu- Konya yapmıştım o gün şanssızlığım havanın yağmurlu olmasıydı Cihanbeyliden sonra bir yağmura yakalandım sığınacak bir benzinlik bulana kadar ıslanmayan yerim kalmadı.Yağmur geçtikten sonrada Konya ya kadar ıslanan üstümü başımı tıkır tıkır kuruttum öylede güneş vardı.Konya yolu gidilecek bir yol problem olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Abidin HIZLI
@vatan
Kalacak yerim yok ama çadır falan alırım daha zevkli olur hem :D Bakarsın yolda karşılaşırız :D

• Beğen
Tepkiler: vatan
@vatan
Biraz geç cevaplıyorum internetten uzaktaydım kusura bakmayın, Öğretmen evinde kaldım 20 tl

Ankara - Konya arasını 2 sene önce yapmıştım. Seyahati aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
Bu hafta sonu Ankara - Konya turu yapmayı düşünüyorum, C.tesi 13:00 da yola çıkacağım, Kulu' da konaklama Pazar günü Konya'ya varış. Çadırda konaklama yapacağım. Konsiyonuna güvenen arkadaşlar gelebilir, Ortalama 25 km hız ile gitmeyi planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
@FatihC. Hocam yanlış anlamayın ama Konya Ankara arasının keyif için gidilecek bir yol olduğunu düşünmüyorum.Dümdüz yol. Yol üzerinde görebileceğiniz doğal güzellikte yok. Turun eziyete dönüşmemesi için size tavsiyem başka bir rota çıkartmanız.

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@H.T önerin için teşekkürler, aslında bende öyle düşünüyorum düşündüğüm turu halen gerçekleştirmedim.

• Beğen
Tepkiler: H.T
Geri