Scudo Sports

Ankara Gezi Takvimi

yol kenarından başka bir alternatifimiz yok, hem yasal olarak da kullanabileceğimiz bölgeler...rampasız yolda, tempolu yol almaya çalışıyoruz ve ortalama 60 olabilir (km saatim yok, emin değilim)...yolculuğun uzunluğu ve türüne göre katılım farklı oluyor ki, fiziksel açıdan kendi özelliklerini ya da tecrübelerini söylersen daha net cevap alabilirsin...örneğin, koşar mısın, bisikleti ne kadar zamandır kullanıyosun ve yol bisikleti mi, dağ bisikleti mi vs...

Scudo
Bu haftasonu Ankara'da olmadığım için gezi duyurusunu ben yapamıyorum.

Diğer arkadaşlardan ricam en yakın zamanda bu forumda da gezi ayrıntılarını duyurmaları...

@Tigris

selamlar.. yol kenarını kullanmak kamyonlar ve otobüsler yüzünden bazen sorun olabiliyor ama başka çaremiz yok malesef:( Düz yolda ortalama 20-25 km oluyor fakat her zaman temposu en düşük olan arkadaşlar da bekleniyor.. ya da yardımcı olunuyor:) Katılacak insandan beklentirlerimiz: dost canlısı olsun yeter:D:) yani gezilerdeki amacımız yeni arkadaşlıklar edinmek, gezmek, muhabbet etmek ve bunları hepimizin ortak ve en büyük tutkusu olan güzelim bisikletlerimizle yapmak:) Sağlıcakla kalın..

@papilloniac

Düz yolda ortlama 60 km tutturmak çok zor bir şey.. Yol bisikletleriyle bile çoooook zor.. Ortalamalar(her türden katılımcı olunca yani yavaş gidenler ve hızlı gidenler) genelde 20-25 km oluyor..

iyi sallamışım yahu.. :) bakalım bi km saati şart oldu ..

ee..yanlışlık oldu...neyse fazladan mesaj göz çıkarmaz....

@hvolkan

mutlaka vardır...eymir, odtü...mutlu(biggs) ve musti(faellix) başlık açarlar sanırım..
(iyi tatiller kevsocan)..bu kız gittiği yerde de mutlaka bi bisiklet kiralamıştır...o kadar dedim unut herşeyi kafanı dinle diye ama foruma laf bile yetiştiriyo...eh allah ıslah etsin... :)

:) ee..hiçbir plan yok mu haftasonuna.. :) , sıcaklar herkesi dağıttı anlaşılan...

@papilloniac

Ay evet ya Fethiye'de de bisiklet kiralanıcak yerler varmış...
Ama bu sıcakta bana eşlik edecek biri de olmadan bilmediğim topraklarda pedallamak istemedim...

Ama onun yerine uçtuuuuum, daldım, dağlara tırmandım. Bunlar sayılmaz mı heheheh...:D

• Beğen
Tepkiler: papilloniac
@papilloniac

hafta sonu pazar günü ismailler haymanaya kuzu çevirmeye gidecekler sanırım:)

yav bu adam kim diyodum....demek tom un gençliğiymiş...ismini ilk kez okudum.. :)

@KevSerSeri

kevsercim..maşallah diyelim...tabii, uçarken yaşadıklarını biraz detaylandırsan diyodum hane...tecrübesiz arkadaşlara emsal olur..... :)

öznurcum forumu takip etmiyo musun :) dün sıcağın altında gordion daydık..resimler bugün dökülmeye başlar sanırım...

Selam Arkadaşlar,

Tırmanış sözcüğünden de anlaşıldığı gibi bu hafta Pazar günü (12 Ağustos) Ankaralı Bisikletçiler olarak Elmadağ'ın zirvesine doğru zorlu bir yolculuk bizi bekliyor olacak...

Hareket Saati ve Yeri:

Saat 7.30'da Kızılay Güvenpark (Atatürk Bulvarı hizasında bekleyiniz)

Saat 8.00'da Yıldız Kavşağı (Atakule'den sonra)

Arkadaşlar gezimiz biraz zorlu olacak, demedi demeyin...

Not: Kesin gelecek olanlar lütfen adını yazsın, kimi bekleyip kimi beklemeyeceğimizi bilelim...

Tur rehberiniz benim. Gelecek arkadaşlara: lütfen gereksiz malzeme (Kocaman çantada şişelerce meyve suyu, 5 adet iç lastik, tripod vs...) getirmeyin zira tırmanış dik iniş de taşlı olacaktır, her durumda öle çanta taşımak istemezsiniz. Çift matara ve dişli lastik şiddetle tavsiyemdir.

Tırmanış 900 mt den 1750 mt ye olacaktır tahminen 2 saat sürer. İniş farklı yerden uzatarak ve arasıra mola vererek tahminen o da 2 saat sürer, ve eymir gölünde bitecektir. Oradan TRT ye tırmanılacaktır. Yolda su su doldurabileceğimiz yerler olacaktır (geçen yıldan kurumamışsa)

Sevgilerle, Peter

gelmeye çalışacağım:) çok zevkli olacak sanırım:)

Tahmini tur suresi ne kadar planlaniyor? gidis, dinlenmeler ve ank'ya donus?
Tesekkurler.

@molla15

Tam olarak kesin bir şey söyleyemem. Tura gelecek olanların performanslarıyla doğru orantılı olacaktır. Ama nerden baksanız 5 saati alacaktır.

Dikkat!!!!!!!!

Buluşma noktaları aynı saatleri ise bir saat geri alınmıştır. Yani;

Saat 6.30'da Kızılay Güvenpark (Atatürk Bulvarı hizasında bekleyiniz)

Saat 7.00'da Yıldız Kavşağı (Atakule'den sonra)

Arkadaşlar merhaba,
Bu haftasonu (18-19 ağustos)ta herhangi bir tur organizasyonu gercekleşecek mi? Sanırım KevSerSeri Karadeniz Turu'nda olacak..Eğer bu haftasonu birşeyler yapabileceksek severek aranızda olacağım:D

ABZEGH ve KORRY sadece siz online görünüyonuz, yarın kızılcahamam turu var mı biliyonuz mu, pedal sesi forumunda bakınıyodum yarım kaldı giremiyom sitede bi sorun var

Geri