Merhaba Arkadaşlar,
23 Nisan Çarşamba günü harika bir tur düzenliyoruz. Yoldan hoşlanmayan, arazi olsun çıkarım, dağdan aşağı salarım, yayla görüyüm, oksijen soluyum diyenlere göre bir tur olacak. Bisikletim yok ama ben de gelmek istiyorum sizlerle tanışırım, kaynaşırım, doğada dolaşırım, keyif yapar dönerim diyenler de katılabilir...
- Kiralayacağımız otobüsle Kızılcahamam'a kadar gidilecek.
- Çamlıdere veya isteğe göre Soğuksu Milli parkı gezilecek, yeni parkurlar keşfedilecek.
- Mangal partisinde diğer ekip (yolu bisikletle gitmeyi tercih edenler) ile birleşilecek.
- Tekrar otobüsle dönülecek.
Katılım Ücreti : 20 Liradır. Kişi sayısı arttıkça fiyat düşecektir. Aradaki fark ya kişilere teslim edilecek ya da artan paralarla yiyecekler alınacaktır.
Bu tura katılmak isteyenler en geç 22 Nisan günü saat 12:30'a kadar bana buradan veya özel mesaj ile haber versin. Aksi taktirde otobüs ayarlanamayacak ve tur iptal olacaktır.
Buluşma noktası otobüs ayarlandıktan sonra katılımcılara duyurulacaktır. Lütfen forumu ve e-maillerinizi kontrol ediniz. Aciliyetten dolayı sizden ricam forumda konuyu fazla dağıtmadan sonuca varmamız.
Not: Adını yazdırıp tura gelmeyenler bir daha hiç bir tura davet edilmeyecektir. (Bir tek kişinin fikrinden cayması bile diğer üyelere maddi olarak yansıması nedeniyle.)
Yeni bisikelet dostları ile tanışalım, kaynaşalım, paylaşalım. Şimdiden güzel bir tur dileklerimle hoşça kalın...
İletişim Tel: 0554 619 56 20
KevSerSeri