Scudo Sports

Ankara Gezi Takvimi

Scudo
arkadaşlar ankarada bisikletle gidilecek daha güzel yerler yok mu ya ? Şöyle haftasonu cumadan çıkalım pazara kadar takılalım kızılırmak falan olmazmı?
cevaplarınızı bekliyorum bak . Miskin miskin evde oturmakla olmaz çıkalım biraz pedallayalım.

arkadaşlar veya abiler ablalr ben dah 16 yaşındayım kotu bi bianchi ares im var okula gıttıgım ıcın oglen 4.30 dan sonra bisiklete binebiliıyorum yanı eger bu saatlerde binecek arkadaşlar olursa lutfen burdan bana haber verebilirlermi veya msn den www.cnsn.com_92@hotmail.com ben yenıyım ama ıstedıgınız uzaklıga (ankara dışı hariç)gelebilirim yani bu tür turlara alışıgım abim bana kucuk yaşta aşıladı bisiklet sevgisini bu arada abim eski ankara birincisidir:DD

Merhaba Pedalcılar!...

Ankara'daki bisikletçileri bu hafta 18 Kasım Pazar günü değişik bir organizasyon bekliyor... BİSİKLETLİ ORYANTİRİNG...

Yarış parkuru için Odtü arazisi veya Eymir seçilecek.

Katılmak isteyenler en geç Cuma gününe kadar siteye ben geliyorum diye yazmak zorundadır. Çünkü kişi sayısına göre pusula ve harita temin edilecek...

Oryantiring ayrıntısı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Biz bunun bisikletli olanını yapacağız...
(link)

Yarıştan önce pusula ve harita okuma konusunda 5 dakikalık bir eğitim verilecektir. Bu iş için tecrübeye gerek yok. Tamamen eğlence amaçlı düzenlenen bir organizasyon olacak...

Katılım için dağ bisikletinizi alıp geliyorsunuz o kadar.

Kar amaçlı düzenlenen bir organizasyon değil ancak yarış için temin edilen pusula ve diğer araçlar için herkes 5 ytl katılım ücretini bu organizasyonu düzenleyen arkadaşların masraflarının çıkması için verecektir...

Ayrıca bisikleti olmayıp da ben de yaya katılmak istiyorum, eğlenceyi kaçırmak istemiyorum diyen arkadaşlar da katılabilir...

Ben de böyle bir yarışa daha önce hiç katılmadım. -Hoş ben hiç bir yarışa katılmadım hahahahah- Eğlenceli olacağa benziyor. Haydi bakalım bu hafta klasik pedal çevirmenin dışında daha değişik bir şeyler yapalım bisikletlerimizle...

Merhaba Arkadaşlar,

23 Nisan Çarşamba günü harika bir tur düzenliyoruz. Yoldan hoşlanmayan, arazi olsun çıkarım, dağdan aşağı salarım, yayla görüyüm, oksijen soluyum diyenlere göre bir tur olacak. Bisikletim yok ama ben de gelmek istiyorum sizlerle tanışırım, kaynaşırım, doğada dolaşırım, keyif yapar dönerim diyenler de katılabilir...

- Kiralayacağımız otobüsle Kızılcahamam'a kadar gidilecek.
- Çamlıdere veya isteğe göre Soğuksu Milli parkı gezilecek, yeni parkurlar keşfedilecek.
- Mangal partisinde diğer ekip (yolu bisikletle gitmeyi tercih edenler) ile birleşilecek.
- Tekrar otobüsle dönülecek.

Katılım Ücreti : 20 Liradır. Kişi sayısı arttıkça fiyat düşecektir. Aradaki fark ya kişilere teslim edilecek ya da artan paralarla yiyecekler alınacaktır.

Bu tura katılmak isteyenler en geç 22 Nisan günü saat 12:30'a kadar bana buradan veya özel mesaj ile haber versin. Aksi taktirde otobüs ayarlanamayacak ve tur iptal olacaktır.

Buluşma noktası otobüs ayarlandıktan sonra katılımcılara duyurulacaktır. Lütfen forumu ve e-maillerinizi kontrol ediniz. Aciliyetten dolayı sizden ricam forumda konuyu fazla dağıtmadan sonuca varmamız.

Not: Adını yazdırıp tura gelmeyenler bir daha hiç bir tura davet edilmeyecektir. (Bir tek kişinin fikrinden cayması bile diğer üyelere maddi olarak yansıması nedeniyle.)

Yeni bisikelet dostları ile tanışalım, kaynaşalım, paylaşalım. Şimdiden güzel bir tur dileklerimle hoşça kalın...

İletişim Tel: 0554 619 56 20

KevSerSeri

Merhaba Arkadaşlar,

23 Nisan'da yapmış olduğumuz arazi gezisine doyamayanlar, isteyip de gelemeyenler için buyrun size yeni bir gezi daha.

26 Nisan Cumartesi günü Karagöl'e gidiyoruz.

http://i173.photobucket.com/albums/w59/KevSerSeri/GeziDuyurulari/karagol2.jpg

Çubuk- Karagöl arası yaklaşık 30km kadar. Giderken yokuşlar bizi bekliyor olsa da güzel bir öğelen yemeği ve arazi gezisinin ardından dönüş yokuş aşağı olacağı için fazla zorlanmayacağız. Bu yüzden performansım iyi değil diyenler de korkmasın.

http://i173.photobucket.com/albums/w59/KevSerSeri/GeziDuyurulari/karagl.jpg

http://i173.photobucket.com/albums/w59/KevSerSeri/GeziDuyurulari/karagl1.gif

http://i173.photobucket.com/albums/w59/KevSerSeri/GeziDuyurulari/karagolorhan1.jpg

Tur Planı;

- Sabah 7:00'da Ulus Heykel önünde buluşuyoruz.
- 7:10 'da Bentderesinden kalkacak otobüslerin yanına gidip bisikletlerimizi söküp bagaja yerleştiriyoruz.
- En geç 8:30'da Çubuk'a varıyoruz.
- Çay ve hafif şeyler atıştırma ardından vuruyoruz demir atlarımızı yola.
- Karagöl'e vardıktan sonra oradaki tesiste güzel bir öğlen yemeği bizi bekliyor olacak.
- Manzaranın tadını çıkarıp çimlere yayılıp bolca oksijen depolayacağız.
- Çubuk'a kadar bisikletlerle dönülecek ve tekrar terminalde bisikletler otobüse yüklenecek.
- En geç akşam 6-7 gibi Ankara'da olacağız.

Karagöldeki tesisi arayıp konuştum. Bize indirim yapacaklar.

Alabalık+ salata+ ayran= 10 liraya anlaştım...

Bunun dışında kiremitte ızgara veya kola gibi alternatifler var. Değişim yapmak isteyenler aradaki farkı ödeyeceklerdir.

Tesis sahibi kesin sayı için benden haber bekliyor. Gelecek olanlar lütfen bana bgn bildirsin.

İletişim tel: 0554 6195620

bu hafta sonu yok mu bişiler? :)

@emreden

Bu hafta şenlik haftası olduğu için bisikletlerle araziden şenliklere kaçış yapıcaz. Hadi hayırlısı. Öyle belirgin bir tur programı yok henüz...

@emreden

Emre selam,

Belki bir Eymir tarafına gitmeyi düşünüyorum Cumartesi vakit ve imkan olursa. Elbette yağış olmazsa.

@emreden

tam olarak bilmiyorum ama Pazar günü Beynam ormanı gezisi olabilir.Pedalsesinden takib edebilirsin..

@yighitjan

nerede oluyor bu BEYNAM ORMANI.. ben bilmiyorum da :bilmiom:

@emreden

Beynam ormanı Bala ilçesi sınırları içinde. (link)

Eymirden yaklaşık 20-25 km uzaklıkta eğer araziden gidilirse.

Geri