Scudo Sports

Ankara Gezi Takvimi

@abzegh

Tanımanız önemli değil... Tanıdık vasıtası ile torpil yapılmayan tek camia bizimki galiba hahahah...:D

Bu hafta cmt gününe planda Gordion var. Henüz kesinleşmediği için yazmadım. Belirlenince yine burdan duyururum. Gidiş 100km. civarı. Dönüşler muhtemelen otobüsle olacak. Ben de varım, yapabilirim diyorsanız buyrun her zaman bekleriz...

Scudo
inşallah bende katılacam. acemiyim sizlere ayak uydurabilirmiyim bilmiyorum ama ayaklarım kopuncaya dek pedal sallarrım.

Püüüü, Polatlı varmış bu hafta, ama bende kondisyon yok.
Eylül falan düşünüyodum bende polatlıyı, neyse kaçırdık bu seferlik..

Polatlı-Gordion düşünmeyen arkadaşlar varsa, alternatif bişeyler geliştirebiliriz..

Selam Arkadaşlar...

Bu hafta Pazar günü seçim olduğu için 21 Temmuz Cumartesi günü Gordion'a pedallamaya karar verdik.

Buluşma Noktası: Konya Yolu üzerinde Aşti'nin girişindeki otobüs durağı

Hareket Saati: 5.30

Rota: Eskişehir Yolu (Temelli-Polatlı-Gordion)

Not: Yol yaklaşık olarak sadece gidiş 100km civarıdır. Dönüş muhtemelen otobüslerle olacak. Ertesi gün seçim olduğu için geç kalmak istemiyoruz...

ilk defa böyle bir tura katılacağım. umarım sizlere ayakbağı olmam. heyecanla cumartesiyi bekliyorum.

@KevSerSeri

Cumartesi gününe mi aldınız :eek: ben cumartesi yarım gün çalışıyorum geçen de katılamadım diye kendimi dağlara tepelere vurdum şimdi nerelere vurcam bisikleti. :(
İzin alırsam geleceğim ama dönüşe gücümüz yeter mi ya.
düzeltme zaten otobüsle dönecekmişiz.

herkes keyfine baksın arkadaşlar, eğlenceye pedallıyoruz, kimse de arkada kalmaz, herşeyi ekip olarak gerçekleştiriyoruz....performans açısından iyi bir deneme olucaktır...görüşmek üzere....

size kolaylıklar diliyorum. kimsenin morelini bozmak istemem ama işiniz bayağı zor olucak. kondüsyonunuzdan başka önünüzde 3 engel olucak: rüzgar, rüzgar ve rüzgar. iyi pedallamalar ve eğlenceler.

ben acemi biri olmama ragmen bu dediklerin cok önemli degil. Beni herzaman korukutan trafik. araba kullananlar bisiklet kullanıcılarına hic saygı göstermiyorlar.

Dün 30 kmden fazla yol yaptım bisikletle. Km saatim yok ama daha önce arabayla gidip geldiğim yerler olduğu için tahmini kolay yapabiliyorum. 2 saat kadar pedal çevirdim. Sonuç eve geldiğimde sanki ayaklarım yerden kesilmişti ve yer çekimi yok olmuş gibiydi. Çok iyi hissettim kendimi. Ama selenin üstünde oturacak halim kalmamıştı :D halada ağrıyor söz konusu yerlerim :mad: seleyi değiştirmem bu sorunu mu azaltır mı yoksa zamanla daha uzun km lere alışır mıyım. Birde lastiklerim dişli olduğu için beni oldukça zorluyor ama ben toz toprakta gezinti yapmayıda çok seviyorum. Nasıl bir lastik önerirsiniz.
Bugünü antremansız geçirdim. Yarınsa hedefim 40 km'nin üzerinde bir sürüş olacak ne dersiniz doğru yolda mıyım yoksa yanlış mı yapıyorum? Bir an önce aranıza katılıp 80-100 km gibi mesafeleri kat etmek istiyorum. Yarın niyetim Eryaman'a doğru bir tur evden gidiş gelişim zaten 20 km

@murti06

Evet doğru yoldasınız. Popo ağrısı için zamanla alışırsın diyorlar ama ben bunu beklemeyenlerdenim. Jelli yumuşak selelerden veya sele kılıflarından kullanabilirsiniz. Ama çoğu bisikletçi size pedli taytları önerecektir. Onlarla daha rahat sürüş yaparsınız emin olun. Her gün veya gün aşırı binmek sizi uzun turlara hazır hale getirecektir. Hoşça kalın...

Taytlı binmek aerodinami açısından da çok rahat. Şort gibi rüzgarı tutmuyor oraya buraya takılmıyor.

Geçen gün kuzenime jelli sele kılıfı aldık , ben deneyeyim dedim hem tayt hem sele kılıfı sele değil koltuk gibi oldu meret :D

Sele kılıfını yenimahallede performans bisikletten aldık 25 ytl di sanırım.

Delta bisiklette de olması lazım web sitelerinde görmüştüm sanki.

Setlaz yazıyor üstünde marka olarak aldığımızın. Çok ilginç bişey jöle gibi içi , alt tarafı tırtıklı sele üzerinden kaymaması için.

sele kılıfını denemekte fayda var. Yenimahalledeki adresi tam alabilir miyim?

yenimahalle belediyesi önündeki ışıklı kavşaktan hemen yukarı çıkınca 3.sol sokak başında....levent sokak....

arkadaşlar merhaba ben yeniyim en kısa zamanda bisikletimi yenileyip katılmak istiyorum aranıza lakin anlamadığım bir kaç durum var.

şehiriçi gezilerde yol kenarlarını kullanıyorsunuz sorun olmuyormu?
ortalama ne kadar hızla gidiyorsunuz rampasız bir yolda?
birde gezinize katılcak insanlardan istedikleriniz nelerdir (fiziki durum,güç,teknik,bisiklet v.s hakkında)

Geri