@Burak uzun evet aynen sizler doğanın en sert fizik kanunu olan " yerçekimi" ne meydan okuyan insanlarsınız. dolayısıyla zorluklar ve heyecanlarda tavan yapar doğal olarak. AYNI sporu dunyada deilde ayda yapayım deseniz keyif alamıyacaktınız çunku szi aşağı doğru çeken bir güç yok ; Bildiğin balonla top sektirmek gibi zevksz
@Burak uzun aslında ben downhillcileri hem çok beğeniyorum bi yandan da yutub videolarına bakınca inceden ayar oluyorum yanlış anlama redbull , go pro videolarına filan bakıyorum. adamların altında çok lüks 4x4 cipler var , eğlene eğlene zirveye çıkıp yukardan koyveriyolar aşağı bisikletle bazen orada olup adamlara laf atasım geliyor şöyle ki :" ulan o jiple tepeye çıktıktan sonra babamda iner ordan aşağı delikanlıysan piskeletle çık dağa" ahjahahahaha
@mariokaldato
Ben kendim icin konusayim cikis teknigimde var cikarim fakat eglenmen riski yok adrenalini yok inis sirasinda ucma faktoru isin icine giryo ve xc ile dh in inisini ayni tutmak imkansiz deneyin anlicaksiniz
@Burak uzun şaka yapıyorum ustad yanlış anlamayın ben her türlü olaya türk kafasıyla yorum yapma üzerine keyif alan biriyim yani kesin der bizim türkler o adamları jiple dağa çıkarken görseler
@Burak uzun bizim türkler böyledir bir lpg li şahin alır formulacı sanır kendini, onun kuçuk kardeşine bi market bisikleti alınır oda kendini iki kaldırımdan atınca downhill profösörü kesilir
Burak hocam merhabalar, down olympos editlerinizi izledim, izlerken çok eğlendim takdir ettim. 2 senedir katılmayı planlayıp da katılamadığım bir etkinlik maalesef. Malum enduro yarışı, downhill bisikleti ile katılmak zorlayıcı oldu mu sizin için?
@ömer mahmut erdoğpan ınıs kısımları zevklı cogunlukla sansa baglı ınılıyo parkur duzenlemesı yok cunku ara ara cıkıslar ve duzlukler var onun dısında gayet manyakca bır yarıs bu sene katılın derım