Scudo Sports

Ankara freeride-downhill

Scudo
"Uçmuşun " desek abes kaçmıcak kareler :D tebrikler .İmrenmemek mumkun değil :) kazasız belasız maceralar dilerim

@Burak uzun gerçekten kalbimden gelerek kocaman bir MaşaAllah diyorum sana . Hayatın tadını çıkarmanın en kestirme yolunu bulmuşssun

@Burak uzun evet aynen sizler doğanın en sert fizik kanunu olan " yerçekimi" ne meydan okuyan insanlarsınız. dolayısıyla zorluklar ve heyecanlarda tavan yapar doğal olarak. AYNI sporu dunyada deilde ayda yapayım deseniz keyif alamıyacaktınız :D çunku szi aşağı doğru çeken bir güç yok ; Bildiğin balonla top sektirmek gibi zevksz :D

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
@Burak uzun aslında ben downhillcileri hem çok beğeniyorum bi yandan da yutub videolarına bakınca inceden ayar oluyorum :D yanlış anlama redbull , go pro videolarına filan bakıyorum. adamların altında çok lüks 4x4 cipler var , eğlene eğlene zirveye çıkıp yukardan koyveriyolar aşağı bisikletle :D bazen orada olup adamlara laf atasım geliyor :D şöyle ki :" ulan o jiple tepeye çıktıktan sonra babamda iner ordan aşağı delikanlıysan piskeletle çık dağa" ahjahahahaha :D :D

@mariokaldato
Ben kendim icin konusayim cikis teknigimde var cikarim fakat eglenmen riski yok adrenalini yok :D inis sirasinda ucma faktoru isin icine giryo ve xc ile dh in inisini ayni tutmak imkansiz deneyin anlicaksiniz :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato
Cok olasi hatta :) bilgisiz, fikri olan cok kisi var

@Burak uzun bizim türkler böyledir bir lpg li şahin alır formulacı sanır kendini, onun kuçuk kardeşine bi market bisikleti alınır oda kendini iki kaldırımdan atınca downhill profösörü kesilir

• Beğen
Tepkiler: Burak uzun
Burak hocam merhabalar, down olympos editlerinizi izledim, izlerken çok eğlendim takdir ettim. 2 senedir katılmayı planlayıp da katılamadığım bir etkinlik maalesef. Malum enduro yarışı, downhill bisikleti ile katılmak zorlayıcı oldu mu sizin için?

Geri