Scudo Sports

Ankara freeride-downhill

Scudo
Tebrik ederim. gercekten guzel bir alaniniz var. Guvenlik ekipmanlari yetersiz mi acaba?

• Beğen
Tepkiler: Burak uzun
kot pantolonla bunları yapmak işi daha da zorlaştırır :)

• Beğen
Tepkiler: Burak uzun
Çalışmalarınızda başarılar, hepiniz birer Andreu Lacondeguy , Danny Macaskill olun inşallah :)
Türkiye bu tip alanlarda çok eksik bence, yavaş yavaş da olsa belki yaygınlaşır

Teşekkürler :) Güvenlik önlemlerim üst düzeyde herşey mevcut dirseklik ciddiyetine karar verdiğim yerlerde kullanıyorum sadece :) @Selahattin Aydın

@Ghost hem alıskanlık hemde ona uygun kotlar gıyınıyorum :)

@ratm andereu,semenuk,zink ulaşılmayacal noktadalar suanda ama onlarla gaza gelıyoruz. İmkanımı yaratıp adım adım gelişiyorum :)

Çalışmalarım sürüyor yakında iyi bir video çekicez :)
BeFunky_GOPR8594.jpg.jpg dsdsvdsfvs.jpg

çok çok güzel tebrikler

Güzel kareler. Sanırım solo takılıyorsun. Yani arkadaş olarak değilde hareketlerde falan tekmisin yoksa sadece kendi resimlerini mi koydun. Yanında dengin biri olması birbirinizi motive edip rekabet ortamında daha iyi şeyler çıkartır bence çünkü:harika:

@Burak uzun o kötü ya biri olsa bu seviye ve şartlarda olay dahada eğlencei olurdu bence;)

43. Saniyede ne söylüyorlar size? Hatırlıyor musunuz? :D Bu arada severek izliyorum sizi.. :)

Helal olsun. Kıskanmadım değil. :D :harika:

@Burak uzun abi türkiyede başka yapan yokmu amerikada filan adamlar gidiyo kanyonlarda filan yarışıyo izlemişsindir zaten bi eleman 32 feet ne atlıyodu burda redbulun işleri yok mu ?

süpersin :D seninle takılmak lazım istanbla ne zaman geliyon :D

Geri