Scudo Sports

Ankara freeride-downhill

Scudo
@Burak uzun ben de diyorum acaba buralar hangi bölge diye :koptum:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Burak uzun evet ama Ankara da da çok güzel yerler var bizim Köye gel hazır parkurlar var :D

• Beğen
@Burak uzun bi tane pickup olacak atacan kasaya bisikleti gezip keşfedecen Aslında

• Beğen
@Burak uzun aynen öyle :kötü:
buna da şükür diyelim :) en azından bulmuşsun az çok

• Beğen
@Burak uzun sen ana maddeyi bulmuşsun gerisi teferruat

• Beğen
Tepkiler: Burak uzun
@Burak uzun hocam sen bilirsin. downhillerle freeride ların genel olarak açıları aynımı acaba? daha yeni giriş yaptım. 180 mm fox var önde. 200lük taksak nasıl olur acaba? enduro kullanıcısıyım. freeride a binince çok acayip geldi açıları sürüşü.

• Beğen
@Burak Salgın enduronun headtube acısı ve ıkı teker arası mesafe dh ve fr ıcın farklı ama mesela specialized n endurosuna 200mm taksak bıle rahatsız etmıyo ıkı teker arası mesafe dh demo ıle aynı oldugu ıcın.. dh fr bısıkletı aslında aynı denılebılır bırkac degısıklık olsada bızı rahatsız etmez yanı ama her enduroya 200 luk masa olmaz wheelbase yanı ıkı teker arası uzun ve headtube acısı o masa uzunluguna uygun olmalıdır.

@Uptown Cyclist şu an uğraşıyoruz 4 dakka civarında kapadokya videosu hazır yakında güzel bir video gelicek umarım :)

@Burak uzun yok enduro bisikletim scott genius. 150 mm. freeride yeni aldım commencal 180 mm. çok farklı geldi genius'a göre. yadırgadım biraz. dedim bütün hepsinde aynımı açıları. 200lük taksam downhile çevirsem diyorum commencalı? ondan sordum dh ler ile açıları aynımı diye.

• Beğen
@Burak uzun böyle korkanlar yüzünden bende kaza yapıyorum. yoluna devam etse yanından geçicem korkup önüme atlıyo. atlayacak okadar yer varken ...
ama kızların refleksi iyimiş :D

Geri