Scudo Sports

Ankara freeride-downhill

Scudo
burak bey, ders vermeyi düşünür müsünüz? ciddiyim.. temmuz gibi mesela?? -- çok bi şeyde gözüm yok aslında, bunny hop'la biraz yüksek yerlere çıkabilme, yandan kaldırıma çıkma, bir de bu çıktığım yerlerden iki teker havada inebilme :)

EDIT: feysbuk gibi diilmiş :) yanlış kişi tag'i düzeltme :D

vallaha pes on numara beş yıldız tebrik ederim çok ... Türkiye de böyle şeyleri gördükçe ayrı bir zevk alıyorum olaydan ... :D :D

@CandanC elimden geldiğince yardım etmeye açığım :)

@brsegemen Teşekkürler, insanların kafasında bunları yapan Türk varmış imajı vermeye çalışıyorum.. Çok daha iyileri için hedeflerim var :)

Türkiye'nin belkide en büyük atlayışını gerçekleştircem.. 'Freeride Kafası' adlı videomu bekleyin...S0431168.jpg

@Burak uzun ankamall a geleceksin değil mi değişiklik yok? Az kaldı

@Ghost gelmiyorum ankamall e bana gelen yanlislardan oturu..

Yaş kaç acaba öğrenebilir miyim? Çok pis heves ettim de :D Müthiş kesinlikle ayrıca.Takipteyim ben de

• Beğen
Tepkiler: Burak uzun
@Burak uzun

sıkıntımı yaşadınız?

@Uptown Cyclist pazartesı 20 oluyo :)

@efe icli sıkıntı yasamadım ama bana ters gelen sebeplerden dolayı yarışmama kararı aldım.. Ayağıma kadar gelen yarışı neden istemeyim yoksa

Ben 20 yaşımda ilk yol bisikletimi alacağım seneye o da siz bu yaşta ne diyeyim :D fena kıskandım.Ayrıca Downmall videosu çok güzeldi 3 kez izledim :D Bigdrop da ayrı iyiydi.Yeni videoları bekliyoruz

Parkur düzenlemesini tek mi yapıyorsun yoksa arkada bi ekip var mı ?

Geri