Scudo Sports

ANKARA' dan: tur yapabileceğim arkadaşlar arıyorum.

@H.ibrahim Erdemir

Tura ben de katılmak isterim. Haftasonu yapılacak faaliyetlere de katılım gösterebilirim. Henüz 50 mesajım olmadığı için özel mesaj atamıyorum. İletişim bilgilerini bana da yollarsanız sevinirim.

Scudo
arkadaşlar bende bir ekip arıyorum tura cıkmak icin. mümkün olduğu bir zaman sizlerle tanışmak isterim. İnş. zamanlar uyuşurda birlikte bir tura çıkarız yada en azından tanışmış oluruz.

@H.ibrahim Erdemir

ankara haymana 75 km yani gidiş dönüş 150 km sabah erken çıkmak lazım hatta 6 gibi çıkalım bence ama bgb nin turu da düşünülebilir kalabalık olacak o da (link)

• Beğen
Tepkiler: H.ibrahim Erdemir
Arkadaşlar facebooktan beni eklersiniz ankara içi turlarla alakalı yardımcı olabilirim sizlere :D ibrahim abi neden bana sormadan iş yapıyosun ya :D biz varız ya abi :D

• Beğen
@H.ibrahim Erdemir

Bu arada izin tarihim belli oldu 14-24 temmuz. Insallah tarih uyar da katılabilirim tura. Tur konusunda bizi çok heveslendirdin ibrahim :)

• Beğen
@ Koray Uzun; 23 Temmuzda başlıyor turumuz ve 30 Temmuzda bitiriyoruz, bu tarihler uygunsa iletişim bilgilerinizi PM gönderin görüşelim.

@ İRŞAD ÇETİN; Cumartesi günü kızılayda buluşalım, hem tanışır hemde tur ile ilgili sohbet eder, fikir alışverişinde bulunuruz.

@ kutay hayber; facebook kullanmadığım için paylaştığın linki göremiyorum :) , inşallah ileride bgb 'nin organizasyonlarınada katılırız. Bu pazar yapacağımız Haymana turu uzun km ve dayanaklılık arttırmak adına olacak yani biraz zorlayacak bizi :) Sabah 6 uygundur :in: .

@ M.Burak KARADAĞ; Burak kardeşim sende tura katılırmısın ? Çok isterim seninde bu turda olmanı

@ Hasan Bildik; :( üzüldüm şimdi, benimde yıllık iznim 23 ile 30 arasında.

bende facebook kullanmıyorum. bu arada 8 temmuzda nişanım var. onun için alış veriş yapmak lazımmış. bu bir hafta onunla uğraşacağım. 8 temmuzdan sonra özgürüm :)

• Beğen
Abi söz vermeyeyim.Katılmaya çalşacağım haberleşiriz tekrar :) diz kapağım sıkıntılı benim biraz biliyorsun :)

• Beğen
pazar günü, bgb'nin güven park- eymir etkinligine katılmaya ne dersiniz...sonraki hafta da haymanaya gidebiliriz...

@Engin Sarı

onu ben de düşündüm ama bgb nin etkinliği toplam 40 km ama haymanaya gidersek 120 km

eğer fazla km yapalım derseniz...eymir'den doğukent caddesi ve doğu çevre yolunu takip ederek mavi göl rekreasyon alanına gidilebilir 100 km'yi bulur ya da ahlatlıbel incek bulvarı ve oradan çevre yoluna oradan da eskişehir yolu gibi bir rota denenebilir bu da 100 km yi aşar. eğer fazla km yapmak ise amaç, bu rotalar rahat olur. ama haymana da, kondisyon antremanın ötesinde, uzun yol deneyimi sağlayacaktır o ayrı tabi...

pazar günü ben müsaitim arkadaşlar. eğer kimseyi bulamazsam beynama gitmeyi planlıyorum. gerçi bacaklarım çok ağrıyor ama hamlık gecer inş sürdükçe :)

Arkadaşlar şirket yıllık izin tarihimi bozacak galiba, tur iptal olabilir :( Hafta içi bilgi vereceğim.

@H.ibrahim Erdemir

hocam benim söylemek istediğim de buydu tarih olayı bir kişide kaydımı olay bozuluyor onun için. geçen hafta ki bireysel çıkısım bundandır benim..

benim tek alternatifim vardı hocam çünkü geldikten sonra iş güç koşturmaca başlıycak ileri tarihe atmam mümkün değildi. şimdi bi durum daha çıktı büyük ihtimalle o yüzden benimde iptal. ne kadar çok kişi olursa tarihide o kadar çok kişinin isteğine göre ayarlamak lazım ki bu imkansız olur...

Geri