Scudo Sports

ANKARA' dan: tur yapabileceğim arkadaşlar arıyorum.

o zaman resmi yada dini bayramlardan birini bekleyeceğiz ki herkese uygun bi gün olsun :)

Scudo
bu arada eymir gölünün girişindeki yokuşları niye kimse söylemedi bana :) ilk gidişimdi. bugün gittim bi tur atmaya. gidiş rahattı ama dönüş pekte rahat olmadı :))

@İRŞAD ÇETİN

sanırım 2.5 km ye yakın trt yokuşu. ben elimde çıkartıyorum büyük kısmını yada alt yoldan dönüyorum mühye köyü ve imrahor üzerinden düz yoldan zorlanmadan dönüş yapıyorum...

hmm. mühye tarafı hiç aklıma gelmemişti :) ordan nasıl dönebilirim? turan güneşe çıkmam gerekiyor eve gidebilmem için. eğer oradaki yokuşlar çok dik değilse bir dahaki seferi ordan deneyebilirim. yoksa trt yokuşu bezdirecek beni. Yürüyerek arabalardan hızlı çıkılıyor resmen o yokuş :)) google maps ten yada bi şekilde harita üzerinden resimle gösterebilirmisiniz? yada bir gün birlikte gidelim eymir gölüne :)

@İRŞAD ÇETİN

hocam foto yükleyemiyorum beceriksizim birazda daha önce çok uğraştırmıstı yarın yapmaya çalışırım ama. siz mapsden bakın. mühye yolundan incesuya ve koleje çıkarsınız. benim ev yakın olduğu için kullanıyorum orayı. tabi sizin ev turan güneşteyse dikmendeyse vs mühyenin bi anlamı yok. tek seçenek trt veya eymirden araziden çıkış. ben araziyi yeni keşfettim. ama trtden daha makul sanki araziden çıkmak tecrübesi olan için...

buarada mühye yolunda tek bir yokuş yok dümdüz yol rahatlıkla koleje geçersiniz..

@zahiradam

Çok teşekkür ederim aklımda bulunsun bu yol. işime yarayabilir.

merhaba.ben de böyle turlar arıyodum.uzun yol tecrübem yok ama anladığım kadarıyla diğer arkadaşların durumu da pek farklı değil.bu turun zamanlaması benim için çok uygun ben de katılmak isterim

Geri