Scudo Sports

ANKARA' dan: tur yapabileceğim arkadaşlar arıyorum.

Merhaba,
ben de tura çıkmayı planlıyorum ama yaz programım kesin olmadığı için uzun turlar planlayamıyorum. ancak antreman amaçlı günü birlik ankara civarlarına (beypazarı, haymana vs) yapacağınız turlar olursa katılmak isterim. belki siz netleştirdikten sonra programım uygun olursa, uzun turunuza da katılabilirim. ayrıntıları konuşmak üzere buluşma için, bu pazar günü 13:30 da güvenpark'ta yapılacak olan critical mass'e katılmayı ve sonrasını önerebilirim...

Scudo
@Hasan Bildik
Kendini fazla hırpalama, belirli bir km şartımız yoktur. Keyif alarak yol alacağız ve hep birlikte eğlenerek turumuzu yapacağız. ;)

@Engin Sarı
Yarın gelmeye çalışacağım, geldiğimde tanışırız ve tur hakkında konuşma fırsatımız olur.

@H.ibrahim Erdemir

hocam ben en geç sonuçlarıma göre 2 gün içerisinde yola çıkarım bu da 13 14 temmuza denk gelir. daha ileri bi tarihte benim için mümkün değil. dönüşümde en fazla 7 gece sonrasına denk gelir. birde çok kalabalık bir tur sorun yaratır bilgin olsun. onun dışında ben sanırım bireysel planımı uyguluycam. yoksa mantıklı düşününce tarih vs gibi konularda sorun yaşarız diyorum. birde hepimiz acemiyiz. ne kadar çok acemi o kadar çok ses...

@zahiradam

Hayırlısı olsun senin için, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Tur konusunda fazla düşünmüyorum çünkü katılan kim olursa olsun yaşı, deneyimi,bilgisi ne olursa olsun amacın ortak olması benim için yeterlidir. Profesyonel tur düzenleyen kişiler olmadığımız gibi hiçbir zorluktada yılmayacağımızı düşünüyorum. İnşallah bu turu başarıyla düzenleyeceğiz.

perşembe akşamları güvenpark da buluşan arkadaşlara takılmak alternatif olabilir sizin için

çayyolun'daki gruptan mı bahsediyorsunz perşembe akşamı bisikletçileri ben de düşünüyorum onlara takılmayı fena değil o grup

Ben de son anda bir iş çıktığı için, yetişemedim maalesef...perşembe akşamları bisikletçilerine katılacağım... perşembe akşamları, saat 20:00 de kızılay güvenpark'ta...

Ankara dan katılmak isteyen arkadaşlar, Cumartesi günü kızılay 'da buluşalım ve biryerlerde oturup konuşalım. Pazar günüde haymana turu düzenleyebiliriz ve bizim için alıştırma olur. Uzun tur 'a gelmek istemeyen ama kısa bir tur olarak haymana 'ya katılmak isteyenler de gelebilir.

Konya Yolu - Gölbaşı girişinde haymanaya ayrılan yol kısmında pazar günü bekleyeceğim, sabah erken saatte gidilecektir.

@H.ibrahim Erdemir

ben de alıştırma için gelmek isterim haymanaya sen mayo mu giymeyi düşünüyrsun

yalnız bu pazar bgb nin facebooktan bakabilirsiniz etkinliği var güvenparktan eymir e toplam 40 km ona da katılabiliriz

@kutay hayber

Olur haberleşelim pazar günü yola çıkarız. Mayo derken ? Haymanaya pedallama niyetiyle gitmeyi düşünüyorum, ekstra bir fikrim yok. Varsa paylaşın ben uyarım.

@kutay hayber

Henüz alamadım, decatlona gitmeyi düşünüyorum uygun bir günde. :) Pm gönderiyorum iletişim bilgilerini. Pazar günü buluşalım pedallayalım.

@sarikanarya567

Hocam Çanakkale Ayvalıktan önce Tekirdağ koymayı düşünüyorum,

Tekirdağ - Çanakkale - Ayvalık şeklinde olabilir, katılmayı düşünüyorsanız rota fikirleriniz varsa paylaşın. Birlikte değerlendirelim :)

Geri