Scudo Sports

ANKARA' dan: tur yapabileceğim arkadaşlar arıyorum.

@A.Kadir Ünal

evet antalya kesinlikle zorlar o zamanda ama egede çok farksız olmaz. 6 sene antalyada yaşayan birisi olarak iklime vucudum alışkın sorun yaşamam. birde çok gezdiğim için akdenizi önceliği egeden yana şuan için..

Scudo
@bahadır76

bence antalya için en güzel zaman kasım aralık ayları olurdu hocam..

@dogu gundogdu

egede gerekesiz yerleri çıkartmak lazım misal balıkesir akçay gereksiz olabilir. onun yerine çanakkaleden başlanıp akçaydan geçilip ayvalığa gidilebilir. çanakkalede gezilcek yerlerde fazla. hatta ecdadı ziyaret etmekde faydada var..

@H.ibrahim Erdemir

Özel mesaj attım. İlgilenirseniz ayrıntılı program için görüşebiliriz.

@Fikret Öztürk; pm cevaplandı.

@zahiradam ve @dogu gundogdu

Rota başlangıcımız Çanakkaledir, hayırlı uğurlu olsun hepimiz için. Çanakkalede ECDADIMIZI ziyaret ettikten sonra rotamız ne yöne olsun dersiniz ? izmire kadar gidebilirmiyiz ? Yada ayvalık olabilir, arkadaşlar düşündüğünüz rotalar ile ilgili bildiklerinizi anlatırmısınız bana, kafamda fikirler oluştukça çok güzel şekil alıyor yapacağımız tur. Türkiyenin il ve ilçeleri hakkında fazla bilgim yoktur ama şurası güzel oraya gidelim derseniz ben hep hazırım.

peki yol yapabilecek durumdamı katılamyı düşünen arkadaşlar. yani hazırlığınız varmı?

Daha önceden herhangi bir yol tecrübem yoktur, bu hafta sonu alıştırma olması açısından 60 gidiş 60 geliş hiç durmadan yol almayı deneyeceğim

Gölbaşı - Haymana gidiş geliş toplam 120km, bu şekilde 2 - 3 hafta sonu gidip gelmek kurtarır diye düşünüyorum. Konaklamayı otellerdemi yapacağız yoksa çadırdamı ? Eğer çadırda yapacaksak almam gereken ekipmanlar neler olacak.

@H.ibrahim Erdemir

bende beypazarı denemesi yapmak istiyorum fakat çok fazla zaman ayıramıyorum bugünlerde. en fazla yaptığım km tahmini 60 civarıdır. zaten konaklamayıda ona göre düşünmüştüm ben. ortalama 60 80 arası giderim diyodum bi günde. amacım kmden ziyade kendimi hırpalamadan gezmekti benim. böyle bi turda bagaj ve heybe şart. çadır için emin değilim kendi adıma çadırda birçok kere konakladım daha önce akdenizde. ve yaz aylarında börtü böcekden korunmak dışında bir faydası olmaz. çadırım var ama ağırlık yapmak için almayabilirim. benimki biraz da tek başıma olduğum için kafama göre takılırım diyordum konaklama konusunda. ama böyle bi geziyi hayata geçirirsek detayları konusmakta fayda var..

@Hasan Bildik

hocam valla kendi adıma çok ciddi deneyimim ve iddam yok o yüzden kendi adıma ben ayak uyduramayabilirim diyorum..

@zahiradam

Benim de tecrubem yok en fazla 40 km falan gidiyorum. Antremanla biraz daha artirabilirim sanırım performansımı.

Hepimiz bir tur düzenlemek istiyoruz ama deneyimimiz yok ve neler yapabileceğimizi tam kestiremiyoruz. Toplu olarak tur yapacağımız için hotel yapalım derim, gidebildiğimiz yerlere kadar gider ve gittiğimiz yerde hotel veya pansiyonlara atarız kendimizi ve bulunduğumuz yerleride gezeriz. Çadır tecrübem olmadığı için hazır konaklamayı tercih edelim derim.

@ Hasan Bildik
Bizimle çanakkalede buluşmaya ne dersin ? Çanakkaleden başlarız yola ve birlikte gideriz gideceğimiz yerlere, muhtemelen Çanakkale - Ayvalık yapacağız. Seninle birlikte 4 kişi oluyoruz :)

@H.ibrahim Erdemir

kabul ederseniz memnuniyetle katılmak isterim tabi ki
tam tarihi kararlastırdınız mı??

hocam ben tekrarlıyorum benim durumum 10 temmuzdan sonra belli olcak. durum belli oldukdan sonra hazırlığım en fazla 3 gün sürer yola çıkmak için. yani aksi takdirde gelemeyebilirim...

arkadaşlar 16 yaşındayım ama antremanlıyım ekipmanım da var ailem de sorun çıkartmıyor eskişehire de gittim daha önce ankaradan geçen yaz. bu yaz da tur yapmak istiyorum ben de katılabilir miyim turunuza?:)

@ Hasan Bildik; ve @hasan çağrı güngör;
23temmuz yola çıkacağımız tarih olacaktır, ortalama 7 gün sürecektir ve tarih tam net değildir şuan, önümüzde biraz zaman var ve tam çıkış tarihini belirleyip ona göre çıkacağız inş.

@ zahiradam;
Hayırlı haberini bekliyorum :) 10 Temmuzdan sonra inşallah birlikte oluruz ve turumuza sende katılırsın.

@ kutay hayber;
Tabiki katılabilirsin kardeşim, yaşın hiç önemi yok, Ailen de müsade ediyorsa bizimle gelebilirsin :)

Ankara 'dan katılan arkadaşlar 2-3 Temmuz tarihlerinde buluşalım biryerlerde oturup konuşalım. Hem tanışır hemde fikirlerimizi ortaya koyarız. Aldığımız kararlara görede burada diğer arkadaşlarımızla paylaşırız.

• Beğen
Tepkiler: kutay hayber
kararlaştırdıgınız tarih için izin alabilirsem kesinlikle bende geliyorum. şimdiden antenmanlara basladım cok iyi durumda degilim biraz form tutmam 60-70 km çıkarmam lazım..

Geri