Scudo Sports

Ankara' da Mavi Canondale Çalınmıştır...

Scudo
Ankarali arkadaslar hirsiz tanınan bir tip, mahallede bazi taniyanlar cikmis ama Metin'e ozellikle yardimci olmamislar boyle bir durum var, kisaca yok mu İlker pazaryeri taraflarinda oturan veya tanidigi akrabasi arkadasi olan ?

• Beğen
Tepkiler: kenan ve metin06
Selam,

Mahalle muhtari yardimci olabilir. Ben Dikmen'deki kendi muhtarima ilmuhaberi almak icin gittigimde, kayitlara bakmadan sokak ve ev numarasini soyleyip, daire numarasini sordu. Yuzde 80'i hafizasinda imis. Muhtemelen hirsiz oldugu bilinen, sabikasi da olan birini muhtarlar taniyabilir. Ayni sekilde polisin sabika kayitlarindan Dikmen ve Umut seklinde bir taratma yapilabilir belki.

• Beğen
Tepkiler: metin06 ve kenan
slm . abim muhtarla konuşmuş sanırım ama yardımcı olmamış adam. sanırım iyide bilinen birisi o civarda bu tip şeyleri sürekli yapanbirtipmiş. ama nedense mahalleden kimse yardımcı olmak istemiyor sanırım. ama adaletin elinden kurtulamayacak inşallah ;) peşindeyiz o civarlarda oturan arkadaşlarda bakınırlarsa kısa sürede bulunabiliceğini tahmin ediyoruz teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: metin06
@Tarık Kalkan

teşekkürler arkadaşım.bende alanı biraz daraltmak adına sokaklarda bulunan arkadaşlara çocuklara soruyorum en azından birisi sokak belirtse çok iyi olacak.böyle bir şahısın ortada olmaması gibi bir durumda yok belliki raharsız bu işleri yapmadan durumaz anlaşıldıgı kadar.inşallah kış bastırmadan sonuçlanır.bana yakın olan arkadaşların hepsinden yardımlarını bekliyorum.saygılar

• Beğen
Tepkiler: kenan
@hakano

bu muhtar hangi bölgenin öğrenebilirmiyim ..belki diğerlerinden vicdan sahibi biridir o yardımcı olabilir en azından yönlendirebilir.teşekkürler

• Beğen
@metin06

Yukari Ovecler Ata Mahallesi muhtari.

Arkadaşlar nerdeyse çoğu muhtar bilir böylelerini hele hele en az 2 dönemdir muhtar ise çok rahat tanır kişileri ve adresleri. Yalnız evin adresini verme gibi bir lüksleri yok malesef.

• Beğen
ankaralı arkadaşlar resimlerdeki mavi cannondale ' i gezerken görürseniz lütfen zaman geçmeden polise ve verdiğimiz numaraya bi çağrı yapın biz size ulaşırız teşkkürler ..

arkadaşlar gören duyan olursa 0535 453 76 49 ve 155 e haber etsin insanlık namına ...

teşekkürler.

geçmiş olsun arkadaşım..bende hergün bisiklet biniyorum işlerimi halletmek ve okula falan gitmek için, çevreme karşı dikkatli olucam umarım denk gelirde güzel haberlerni ulaştırabilirim sana

• Beğen
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur bu hırsızlık yüzünden gönül rahatlığıyla bisikleti her yere kilitleyemiyoruz

• Beğen
geçmiş olsun öncelikle.

çalan bunu iş edinmiş bir hırsız değil ise, mahalledeki bisikletçilere bakmanızı öneriririm.

ben çalınan bisikletimi tesadüfen mahalledeki bisikletçide gördüm. (adam beni tanımaz etmez. bisiklette özel bir bisiklet değildi.) patlak tekerini tamire bırakan bir çocuk bırakmış bir dahada gelmemiş...

benzer birşey olabilir. yada civardaki mahalle bisikletçilerine satmaya çalışılabilir..

• Beğen
çok yazık olmuş bisiklet ne olursa olsun insanın içi gidiyor benim tavsiyem pazar günleri bisiklet pazarı kuruluyor oralarda varsa bi gidip göz atın bu tür bisikleteler nadir bulunduğundan kolayca ayırt edebilirsiniz kolay gelsin

• Beğen
arkadaşlar abim bisikleti çalan şahsı duyarlı bir arkadaşın sayesinde ve kendi imkanları ile olayı sonuca bağlamıştır.bizim bisikletten sonra altı adet daha bisiklet çalmış..birde bunun ortagı varmış halen aranıyor mamak civarında oturuyormuş sanırım..inşallah oda bulunur..cezalarını sonuna kadar çekerler umarım..herkese selamlar saygılar..bu arada bisikletlerin hepsini elden çıkarmış ve kime sattıgını bilmiyormuş....belki bir yerde karşımıza çıkar inşallah

Böyle soysuzlar yüzünden Bu ülkede bisiklet keyfimize hep gölge düşüyor. uzun zaman önce bir arkadaşımın evinin önünden kilitli olan bisikletinin ön jantını tekerle birlikte söküp çalmışlardı. İspanya Sevillaya gittiğimde şaşırmıştım belediyeye ait bisiklet durakları vardı ve bisikletler orda kilitli halde bekliyordu. gelen kişi akbil benzeri bir kart ile herhangi bir bisikletin kilidini açıp işini görüp yerine veya bir sonraki bisiklet istasyonuna bisikleti kilitleyebiliyordu. İşte medeniyet. zaten her yer bisiklet yolu sevilla da. Bide bizim ülkemizde olsa bu uygulama diye düşünür gibi oldum aklıma arkadaşımın çalınan ön tekeri geldi. yazık . . .

• Beğen
Tepkiler: metin06
Geri