Scudo Sports

Ankara' da Mavi Canondale Çalınmıştır...

Ankarada İtfaiye meydanında satılırlar.

Scudo
yok arkadaşım çalındığı sıralar çoğu zaman gittim baktım..oradaki tanıdıklara sordum hiç gelmemiş..şu ana kadar kimsenin görmemesi biraz tuhaf ..bakalım bahar geliyor belki bu yaz görürüz..ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler saygılar..

sevgili kenan bisikletin şase numaralarını biliyormusunuz..? biliyorsanız lüıfen yazınki yanlış ve rahatsız edici olaylar yaşanmasın........bol şanslar

• Beğen
Tepkiler: kenan
Geçmiş olsun ,umarım hiç ummadığın bir anda bulur ve sevinirsin... Bende çaldırdım daha önce bir bisikletimi ve o duyguyu iyi bilirim, bulunduğum yerden çıktım ve kilitlemiş olduğum bisikletimin yanına gittiğimde yerde kesilmiş bir kilit haricinde birşey yoktu, ciddi anlamda şok olmuştum,inanmak zor geldi ilk başta ama maalesef...

• Beğen
Tepkiler: metin06
olmazmı benim bisiklet çalındığında ayağımda bi sakatlık vardı ameliyat olmuştum o yüzden hemen gidemedim ama daha sonra ankara iftaiye meydana gittiğimde orda bir sürü çalıntı bisikleti buldum ama kendi bisikletimi bulamadım aslında bulsanda o adamlardan nasıl alacaktım oda bir soru ama bir umutlar gitmiştim işte
şimdi yeni makinamı gözüm gibi koruyorum (corratech x vert expert 2,2)

• Beğen
Tepkiler: metin06
selam arkadaşlar.. bisikletten hala bir haber yok ..dünyada değil galiba ..bir kişi bile göremedi o kadar arkadaş var pedallayan çoğu zaman her gün binen ama nafile..belki bu yaza bir umut diyelim ...ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum..saygılar

Geçmiş olsun konunun başından itibaren heyecanla okudum her sayfada inşallah bulmuştur diyerek yeni sayfaya geçtim ama kısmet allah ıslah etsin hepsini yeni bisiklet alıcağımdan daha bi kötü düşünceler sardı içimi.

Geri