Scudo Sports

Ankara' da Mavi Canondale Çalınmıştır...

Scudo
arkadaşlar...geçenlerde mahkemeye çıktım ve zanlı benden yüzlü davrandı.benden sonra beş bisiklet daha çalmış ve hepsini satmış.birde ortagı varmış mamak civarında oturan henüz yakalanmamış.çevre illerdeki arkadaşlardan rica ediyorum büyük ihtimalle ankara dışına kaçırıyorlar bisikletleri..yardımlarınızı bekliyorum.bu arada belki ankaradada olabilir..havalar ısınmaya başladı ..karşımıza çıkarsa lütfen gerekeni yapın arkadaşlar.saygılar iyi günler

ankara dikmen bölgesindeki arkadaşlarım öncelikli sizlerden bekliyorum ilginizi...benim cannondale belki bu yaz görebiliriz bir umut diyelim..aklınızda olsun diye ilanı güncelliyorum ..inşallah yakalarız hergeleyi..saygılar iyi pedallar herkeze...

çalanın allah belasını versın bır an once.ben de ıkı tane caldırdım cok buyuk gecmıs olsun bır ana once bulursun ıns

Duyunca çok üzüldüm bende salcona rover ımı calmıstım 3 sene önce iyi bilirim acısını içimden bir his bisikletinizi bulacağınızı söylüyor

• Beğen
Tepkiler: metin06
selam..bisikleti nerede gördünüz..beni bu numaradan ararsan sevinirim veya ben sana dönerim çağrı yaparsan ..0532 726 88 61

hayır bulunmadı..nasıl iştir anlamadım hiç kimse görmemiş ..bir yazmış ama ondanda haber çıkmadı..

öncelikle geçmiş olsun hakikaten çalma olayları cogaldı bırı bunlara dur demelı yoksa bısıkletımız kalmayacak :)

• Beğen
Tepkiler: kenan
Sırf bu yüzden şehirde fazla kullanmamaya başladım bişey olurda bisikleti bırakmak zorunda kalırım diye .Artık kilitlesem bile aklım orada kalıyor .

• Beğen
Tepkiler: Bikeman-c
Büyük geçmiş olsun, gerçekten çok üzücü bir olay, kesinlikle yeni bisikletimi biryere bırakıp gidemem.

• Beğen
Tepkiler: kenan
teşekkürler arkadaşlar : Bisikletten henüz haber yok gören duyan olursa lütfen bilgilendirin çağrı atın ararım .
0532 726 88 61 teşekkürler .

bu tür çalıntı mallar, bitpazarında satılırdı izmirde. ankarada da böyle bir yer vardır kesin.

Geri