Sabah 6 da köpek hırlaması sesiyle uyandım. Belli bir süre tulumun içinde hareketsiz durdum. Sonra karga sesleri ve köpek sesleri gelmeye başladı. En son domuz sesi duyunca iyice korkmaya başladım

Cidden birkaç domuz sesi geliyor ardından koşuşturan 4 ayaklı hayvan sesi geliyordu. Ne yapacağımı bilemedim, çadırda kaldım belli bir süre. Ardından
@abidin3714 Abidin Abi’yi aradım saat 6.30 gibi sanırım. Orada domuz hiç olmaz aslında, sorun olursa geleyim falan dedi. Sağ olsun sabahın erken vakti rahatsız etmeme rağmen elinden geleni yapmak için çaba sarf ediyor her seferinde.
En son 6.45 gibi cesaretimi toplayıp, çadırdan çıkayım en azından bir bakayım çevreye dedim. Çadırdan çıkınca ne göreyim; 2 köpek çevrede koşturup duruyor, kargalar ağaçlarda ötüyor. Hiç bir sorun yok. Ama çadırın içinde 1 saat ne yaşadığımı bir Allah bir ben bilirim

Saat 8 e doğru yola çıktım. Gölcük’e çıkmadan evvel bir kahvaltı yaptım. 8.45 gibi 20km lik yola devam ettim. 10.20 gibi Gölcük’e vardım. Son 7-8 km çok dik yokuş, bisikleti ara ara elimle taşıdım.
Girişte görevli benden para almadı ancak araç girişlerinde 21tl alıyorlarmış. Fotoğrafta görülenden daha fazla bir şey yok, güzel bir yer sabah piknik yapıp kafa dinlemeye gelinebilir ancak 21 tl bence çok pahalı. Öyle bir göreyim gideyim diyorsanız bence bir daha düşünün. En azından bir piknik yapın boşa gitmesin
Birazdan Yeniçağa’ya doğru yola koyulacağım. 23km civarı yol yaptım, önümde de 50 km var. Yavaş yavaş gideceğim.

Problem yok şimdilik, sabah yaşadığım adrenalin patlaması dışında. Ama kargalar da tam domuz zesi çıkarıyordu yemin edebilirim, sanrı değil yani