Scudo Sports

Ankara-Alanya Turu 2.Gün

Cüneyt HOCAOĞLU

Forum Bağımlısı
Tepki
1.439
Bisiklet
Trek
2. Gün Konya’ya kadar yolum 100Km civarında olacağı için çok erken yollara düşmek istemedim, sabah sabah 09.30 civarlarında kahvaltıyı yaptıktan sonra yola koyuluyorum. Cihanbeyli –Konya arası yolda çok fazla üzecek rampa yok, tek rampa Konya girişi taş ocaklarına gelirken olan rampa onunda güzel bir inişi var amma düzlüğe indikten sonra maalesef o Konya gelmek bilmiyor, dümdüz yolda gitte git. Sonunda 17.30 civarlarında Konya'dayım. Bu akşam Konya'da konaklayacağım.
2. Günün verileri şöyle
Cihanbeyli-Konya;
Süre: 4.31.59
Toplam: 94.8 Km
Ortalama: 20.9 Km
Max: 49.50 Km.
İşte 2.Günden bazı kareler
(link)
(link)
(link)
(link)
Cihanbeyli'den yavaş yavaş ayrılıyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Dikende olsa, onunda harika bir çiçeği var.
(link)
Yol bisiklet için harika sayılabilecek güzellikte.
(link)
(link)
(link)
Konya Torku Şeker'e Türk Bisikletine ve Ankara-Konya yoluna sağlı sollu ekip baktıkları ağaçlar için şahsım adına teşekkür ediyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu vatan için canlarını seve seve veren tüm şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. Ruhları Şad Olsun.
(link)
(link)
Güzel Konya'mızın her köşesinde Hz.Mevlana'dan çok güzel sözler görmeniz mümkün. Sözlerden herkez alacağını alsın.
(link)
Sonunda Konya Merkezdeyim.

Scudo
Tur güzergahı görebildiğim kadarıyla bisiklet sürüşü için çok elverişli. Hem keskin tırmanışlara sahip değil, hemde asfalt kalitesi oldukça iyi. Emniyet şeridide oldukça geniş. Hatta performans bisikletçileri için günlük olarak kendi kişisel rekorlarını geliştirebilecekleri bir menzil görünümünde.

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Cüneyt Bey ayaklarınıza sağlık..
Turunuzun bütün fotoğraflarına baktım, beni en çok etkileyen şey fotoğraflarınızda yorulma belirtisi olmaması :) .
İlk fotoğraftaki yüz ifadeniz nasılsa son fotoğrafta da aynı. :)

Çok muhteşem bir iş yapmışsınız. Tekrardan ellerinize ayaklarınıza sağlık.. :alkis:

Emek verip paylaştığınız için teşekkür ederim.

Bu arada dış lastik olarak ne kullandığınızı merak ettim. Ve memnun musunuz?

@Bilal Demir

Yanlış görüyorsam Cüneyt Bey düzeltir eminim..
Sanırım bisiklet üzerindeki lastikler (link).. :)
(Bontrager Race All Weather Hardcase)

@mehmetsunu

Ankara-Konya arası yol güzel emniyet şeridi geniş, hafta içi gidersiniz yoğun bir trafik yok. Yalnızca daha önce giden arkadaşların söylediği gibi 30 tane iniş çıkış varmış ben sayarım dedim ama sayamadım. Onun haricinde yükünüzde yoksa enaz 20-25 ortalama yapabileceğiniz bir güzergah.

@Edip Dinçer

Turun 4. günü yorucuydu, oda bizim hatamız akşam geç vakitte yatıp erken kalkmamız oldu. Onun haricinde günlük 100 Km civarındaki mesafeler bence çok yorucu değil, hatta yanınızda bir yol arkadaşınız varsa zevklide olabilir bence.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@tuncer bayık
Küçük çanta da telefonlar için iyi oldu.

Takipteyiz, tebrikler....

• Beğen
@Bilal Demir

Bilal Bey, Trek'in orijinal lastikleri Bontrager (700-28)yolda beni hiç üzmedi, patlamadan turu bitirdim. Memnunum, tavsiyede ederim.

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ
Ankara-Konya arası dümdüz ova gerçi ama, bahar hatta yaz geldi gibi onun için doğa harikaydı. Yoluda yalnız pedallayınca oda ayrı bir zevk oldu.

Abi, Allah sağlığını eksik etmesin de sayende nice yerler görüp imrenelim biz de :) Gelecekte birgün, seninle beraber uzun yol pedallama isteği içerisindeyim. Umarım gerçekleştirebilirim bu hayalimi. "Gerçekleştirebilirim" diyorum çünkü, sen zaten her zaman hazırsın! Darası başıma :D

• Beğen
@Murat Çetinkale

Murat Kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim. Ben Allah sağlık sıhhat verdiği müddetçe herzaman hazırım. Hele hele birkaç yıl sonra yaşhaddinden emekli olursak tamamen hazırım. Ben yinede hipodrumun oralarda da olsa sen ve minik oğlunla beraber Batıken içinde de pedallarız. Kardeşim görüşmek üzere.

Yalnız, ben mi kaçırdım bilemiyorum; 1. Günün fotoğraflarını eklemedin mi?

@Murat Çetinkale
Murat kardeşim 4 günüde ayrı ayrı ekledim.

Geri