Cüneyt HOCAOĞLU
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.439
- Bisiklet
- Trek
2. Gün Konya’ya kadar yolum 100Km civarında olacağı için çok erken yollara düşmek istemedim, sabah sabah 09.30 civarlarında kahvaltıyı yaptıktan sonra yola koyuluyorum. Cihanbeyli –Konya arası yolda çok fazla üzecek rampa yok, tek rampa Konya girişi taş ocaklarına gelirken olan rampa onunda güzel bir inişi var amma düzlüğe indikten sonra maalesef o Konya gelmek bilmiyor, dümdüz yolda gitte git. Sonunda 17.30 civarlarında Konya'dayım. Bu akşam Konya'da konaklayacağım.
2. Günün verileri şöyle
Cihanbeyli-Konya;
Süre: 4.31.59
Toplam: 94.8 Km
Ortalama: 20.9 Km
Max: 49.50 Km.
İşte 2.Günden bazı kareler
(link)
(link)
(link)
(link)
Cihanbeyli'den yavaş yavaş ayrılıyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Dikende olsa, onunda harika bir çiçeği var.
(link)
Yol bisiklet için harika sayılabilecek güzellikte.
(link)
(link)
(link)
Konya Torku Şeker'e Türk Bisikletine ve Ankara-Konya yoluna sağlı sollu ekip baktıkları ağaçlar için şahsım adına teşekkür ediyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu vatan için canlarını seve seve veren tüm şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. Ruhları Şad Olsun.
(link)
(link)
Güzel Konya'mızın her köşesinde Hz.Mevlana'dan çok güzel sözler görmeniz mümkün. Sözlerden herkez alacağını alsın.
(link)
Sonunda Konya Merkezdeyim.
2. Günün verileri şöyle
Cihanbeyli-Konya;
Süre: 4.31.59
Toplam: 94.8 Km
Ortalama: 20.9 Km
Max: 49.50 Km.
İşte 2.Günden bazı kareler
(link)
(link)
(link)
(link)
Cihanbeyli'den yavaş yavaş ayrılıyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Dikende olsa, onunda harika bir çiçeği var.
(link)
Yol bisiklet için harika sayılabilecek güzellikte.
(link)
(link)
(link)
Konya Torku Şeker'e Türk Bisikletine ve Ankara-Konya yoluna sağlı sollu ekip baktıkları ağaçlar için şahsım adına teşekkür ediyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu vatan için canlarını seve seve veren tüm şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. Ruhları Şad Olsun.
(link)
(link)
Güzel Konya'mızın her köşesinde Hz.Mevlana'dan çok güzel sözler görmeniz mümkün. Sözlerden herkez alacağını alsın.
(link)
Sonunda Konya Merkezdeyim.