Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@ali can çalış

Haftaya çamur olmazsa girelim abi. Arazi motion :D Çalıştıracaz foxları :p

Fox FİT teknolojisi hakkında bilgi edinmek istersen (link).

@Yasin Büyük

Hahahha :D Beyin bedava. Attım hafızaya. :D

Beyler değişik bir aktivite de yapalım derim ben. Halı saha maçı yapalım derim. Bahçelievler'de kapalı saha var.

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
bu seferde olmasın zaten bu forma işi, cannondale takım forma alacam bilmem anlatabildim mi!!!!!! :boese157: :boese157: :boese157:

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
benim sınav beklediğim kadar iyi geçmedi, kapıda polislerle tartıştık. O stresle sınava girdim barajı geçerim ama avantajlı bir sonuç alamam muhtemelen. Adamlar arabanın anahtarını içeri almadı yaaaa varmı böyle birşey

@Şafak Atilla Akpınar

:) gözlük kabı, silgi, yüzük, bozuk para, kalem, şeker, toka, kemer, anahtar, saat. bunları da almıyolar. Vur diyince öldürdüler.

• Beğen
@serdar gültekin

evet hiç birini almadılar. geçen kpds'de de insanlar okulun bahçesinde hiç tanımadıkları kişilere arabalarının evlerinin anahtarlarını emanet bıraktılar. rezil bişey ya. adam evinin anahtarını evde mi bırakıp gelecek yani? ösym yaptığı rezilliği örtmeye çalışırken yine rezillik yapıyo işte...

@serkan hilal

Adam haklı beyler. :D

Şafak abi ara direk atmazlar mesaj falan. Bu sefer de sekreter değişmesin? :p

@serdar gültekin

Araba gitti mi gitmedi mi? Al bu kafayla gir sınava hadi. İyice sistemin içine ettiler ya. Ben bir günde 9 ders görüyorum 6 görmem gerekirken son ders herkez uyuyor, kafa almıyor artık. TS'den sınava gireceğim coğrafya dersi yok. Sosyoloji dersi var allah adamı görseniz öğretmen değil yav.

bugün hava çok güzeldi haaa, keşke tatil olsaydı süper bir tur bizi beklerdi :D

http://img688.imageshack.us/img688/3791/cimg0005d.jpg

Maksat up olsun:)
Bu aynakol öyle camurluydu ki,pazar günü yaptığımız eymir turunda eve giderken eriyen kar suları camur ile birleşmişti ve bisikleti temizlemek 2 günümü aldı,rubleden sele altında ki kelepçelere kadar her yere girdim

• Beğen
Beyler bişey sorcam, tur için şehir içinde hangi güzergahı kullanıyorsunuz daha çok? ne tavsiye edersiniz?

şafak a soracaksın onun, her yeri biliyor :D Ankara nın şeyi olmuş adam :D ııııııııı mucidi :D

Akşam tura çıkıyorum. Perşembe günkü buluşmaya işte. Gelmek isteyenle orada buluşuruz.

Geri