gözünü sevem kurtul şu SCOTT düşüncesinden abi, sana tek birşey diyorum, birgün buluştuğumuzda benim SİX'e bin abi başka birşey demiyorum...
2009 model SCOTT carbon ULTEGRA 6600 setli bisiklet 3600€ diyor erdoganlar abi. Senin istediğin bisiklet 4500TL. felan alamazsın imkansız gibime geliyor...
sana SİX in full ULTEGRA 6700 sistemlisini alalım 2010 model 4xxx fiyata. krallar gibi binersin...
ancak önümüzdeki yaz alabilirim, o zaman birlikte bakarız, sizinkileri de denerim tabi. Ama şimdilik gözüm trek ve scott'da o zamana kadar fikrim değişmezse tabi
o zaman çok pahalı oluyo Orkun. Madone 4.7 2990 euro. peşin alınırsa en az %20-25 indirim yapıyolar. Ama kendi istediğin şekilde toplarsan fiyatlar 4000-5000 eurolardan başlıyor. Benim de ilk tercihim Trek madone 4.7 ama o olmazsa Scott Addict r3 2495 euro. onda da indirim olur muhtemelen. ya da Şafak ve serkanın tavsileri üzerine Cannondale de olabilir.
Bu akşam serkan ile bi tur patlattık turan güneşi tırmanıp ahlatlıbelden aştiye saldık.tur yapılcak hava var yalnız bütün gün güneşlide olsa yerler eriyen karın azizliğinde
bugün delta da Cannondale Six baktım, 105'li kırmızı baya hoşuma gitti. 2290 euro fiyatı. Madone 4.7, addict R3 ve Six, üçünden birini alcam inşallah bu yaz gelmeden.
Benimde binicek biraz daha fazla zamanım olsa bende hemen bir yol bisikleti bakıcam. Siz çok güzel, madone konusunda fikrim yok ama R3'ün karbonu sanki çok kadrosu sanki çok ince ve narinmiş hissiyaı yarattı bende.
Bu arada Six yerine Synapse düşünmezmisiniz? Sanki bizim yollarda daha konforlu olur gibime geldi. Ön maşa ve arka taşıyıcıların hafif esnek olabilmesi göze alınarak tasarlanmış. Fikir benim hoşuma gitti.