benim sınav beklediğim kadar iyi geçmedi, kapıda polislerle tartıştık. O stresle sınava girdim barajı geçerim ama avantajlı bir sonuç alamam muhtemelen. Adamlar arabanın anahtarını içeri almadı yaaaa varmı böyle birşey
Yok forma işi biticekte sorun yok serkan
Serdar abi valla tartışılmayacak gibide değil yani arabanın anahtarı ne gibi problem çıkarabilir ki ya :S yinede umarım iyi bi puan alırsın abi
evet hiç birini almadılar. geçen kpds'de de insanlar okulun bahçesinde hiç tanımadıkları kişilere arabalarının evlerinin anahtarlarını emanet bıraktılar. rezil bişey ya. adam evinin anahtarını evde mi bırakıp gelecek yani? ösym yaptığı rezilliği örtmeye çalışırken yine rezillik yapıyo işte...
Şafak abi ara direk atmazlar mesaj falan. Bu sefer de sekreter değişmesin?
@serdar gültekin
Araba gitti mi gitmedi mi? Al bu kafayla gir sınava hadi. İyice sistemin içine ettiler ya. Ben bir günde 9 ders görüyorum 6 görmem gerekirken son ders herkez uyuyor, kafa almıyor artık. TS'den sınava gireceğim coğrafya dersi yok. Sosyoloji dersi var allah adamı görseniz öğretmen değil yav.
Maksat up olsun
Bu aynakol öyle camurluydu ki,pazar günü yaptığımız eymir turunda eve giderken eriyen kar suları camur ile birleşmişti ve bisikleti temizlemek 2 günümü aldı,rubleden sele altında ki kelepçelere kadar her yere girdim