Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
merhaba sevgili bisiklet sever dostlar bende çorumda otursamda arada ankaraya geldiğimden aranıza katılmak istiyorum.katılım şartları nelerdir acaba?

şahin bey hiç bir katılım şartı yoktur ..........her zaman bekleriz....

evet ankalılar artık ramazan ayıda bitti ve artık kimsenin bahaneside kalmadı sanırım .... sıcaklarda kalmadıo ve hava tam isiklete binmek için ideal ..... toparlanın bakalım kış uykusundan uyanalım artık ... görkem canım kardeşim hadi sıva kollarıu bir an önce bi tur yapalım şanımıza yakışır bi şekilde..........hepinize sevgiler .. geçmiş bayramınızıda tekrr en içden dileklerimle kutlarım

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Çok uzun zamandır foruman giremeyen bir grub üyesi olsamda :) neyse salla edebiyatı... TUR ne zaman dostum haber et :D

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
hazır ve de nazırım. zira benim okulum bi hafta erkenden açıldığı için bu tura çok ihtiyacım var :)

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Turumuz geleneksel Çubuk Festivali ve turşusu için...:lick3:

Etkinlik tarihi : 19 Eylül Pazar

Buluşma yeri : Altınpark, ön kapı, ATM yanı.

Buluşma saati : 7.00

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Çubuk'a pedallıyoruz. Festivale katılıp eğleniyoruz. Arzuya göre dönüşe geçiyoruz...

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 40 (Gidiş)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 16 - En yüksek, 29
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzeyden - Hız, 17
Hadise: Az bulutlu.

www.ankabisiklet.com

@murty

dostum nerelerdesin sen yaaa .. yoksa yine katılamayacakmısın :( ne zaman geleceksin ? bi haber ver bide mesaj kutunu sil ..

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Geri