Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
gençler ben gelemiyorum malum vardiyalı işim. özledimde sizleri. yolunuz açık olsun rüzgar arkanızdan essin.

teknolojiyi yakından takip edip tepe tepe kullanan gençlikten yardım isteyeceğim. navigasyon-fotoğraf makinası-radyo ve mp3 dinleme olayını bir arada sunan ve kullanışlı memnun edecek düzeyde işe yarayan hangi cep telefonu alınabilir. serdar seninde fikrini alayım.

benide yazın bende istiyorum?performanslı sürcek varmı? çok hızlı giderim ben aslında mahallede geçemezlerdi beni

arkadaşlar herkeze günaydın sabah şerifleriniz hayırlı olur inşallah.... beyler gelmek istiyorum falan dinleme lütfen gelinde bisikletin tadını hep beraber çıkaralım ..... herkezi bekliyorum özellükle serdar aktaş ..... anladın sen oni :)

@Ahmet Bolgi

X6 yı önerecem ama 3 günde bir 15 dakika dinlerdirmeniz lazım Telefonu, yoksa programsal hata veriyor...

Şu anda LG BL40 choclate kullanıyorum... Süper bir icat, FuLL HD olması cabası, HD video çekimi mevcut, Müziklerde ses yüksek ve net, Müzik olayı diyince arkadaşlar, belki bileniniz vardır bilmeyenlerede ufak bir bilgi olsun :D

SAMSUNG SBH-500 bluetooth kulaklık, tek kelime muhteşem aldım denedim test ettim ve Onayladım. Mükemmel kalitede streo ses sunuyor... ve kulaklık üzerinden telefonunuzu komple kontrol edebiliyorsunuz...
ANkara da sadece TEKNOSA da mevcuttur... 109TL. fiyatı...
Tavsiyemdir...

@Ahmet Bolgi

Abi ben son zamanlarda daha çok iş ve ofis uygulamaları ağırlıklı olan nokia e serisi ve blackberry gibi telefonları kullanıyorum, bu telefonların ses ve fotoğraf uygulamaları çok da iyi düzeyde değil. Senin istediğin anladığım kadarıyla navigasyon özelliği olan daha çok eğlence amaçlı kullanılacak bir telefon. Bu tarz telefonlar hakkında çok fazla bilgim olmamakla birlikte,Serkanın dediği gibi nokia x6 veya nokia nın n serisi, ya da samsung'un pekçok modeli olabilir. Daha önce kullandığım samsung omnia'nın ses ve kamera kalitesinden çok memnun kalmıştım. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama 500-700 fiyat aralığında seni fazlasıyla tatmin edecek bir telefon bulabilirsin.

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Turumuz geleneksel Çubuk Festivali ve turşusu için...:lick3:

Etkinlik tarihi : 19 Eylül Pazar

Buluşma yeri : Altınpark, ön kapı, ATM yanı.

Buluşma saati : 7.00

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Çubuk'a pedallıyoruz. Festivale katılıp eğleniyoruz. Arzuya göre dönüşe geçiyoruz...

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 40 (Gidiş)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 15 - En yüksek, 31
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzeyden - Hız, 11
Hadise: Az bulutlu.

www.ankabisiklet.com

2) Hacı Murat Şahin
3) Erdem Akcan
4) Serkan Hilal
5) Orkun Özden
6) İbrahim Siper
7) Serdar Aktaş
8) Engin Kızılcan
9) Sefa Köksal
10) ...?

@Erdem Akcan

DAHA dün gibi be erdem abi :p
şimdi uzun turlara bayılıyorum... 135KM şimdilik en uzun turum...
Bu grup süper abi gerisi hikaye :D

GÖRKEM FORMALAR NE OLDU HIZLANDIRAK ŞU İŞİ DELİ OLCAM AMA HAAA SİNİRLENDİM...... iyice

@ahmet suserpmez

Selam

Forma durumu epey karışık. Grubu bir araya toplamak bile çok zor şuan. En kısa zaman da bilgilendirilecek tüm grup. Bu arada Profil bilgilerinizi düzenlerseniz size karşı hitabımız da ona göre olacaktır. :) Kime yazdığımı yaşını veya profil resmini görmek isterim...

Saygılar, yarın geliyorsunuz değil mi?

@şahin karaman

Kardeşim bu ne sabırsızlık. Mesajlar birbirine girmiş durumda zaten. Şu profilini düzenle ilk önce bize tafra yapacağına. Önceki mesajında teşekkür butonuna bastım. Gördüm yani. Biraz daha sabır! Erdem abinin dediği gibi kendinde ekleye bilirsin.10) yazıp adını yazardın sonra düzenleriz. Adın yok diye gelemiyeceksin diye bir kural yok zaten...

2) Hacı Murat Şahin
3) Erdem Akcan
4) Serkan Hilal
5) Orkun Özden
6) İbrahim Siper
7) Serdar Aktaş
8) Engin Kızılcan
9) Sefa Köksal
10) Şahin Karaman
11) Mahmut Karaman

Gençler belki kaptırıp bir Karagöl daha yaparız belki ne dersiniz :). Yine yeniden güzel bir organizasyon olacak hayırlısıyla herhalde. Görkem'i organizatör koltuğunda gördüğüm için de şükürler olsun.... Deniz Kardeş de gelip bir iki yol yerle kucaklaşsa tam grup geleneklerimize uygun bir organizasyon olurdu ne dersiniz?

Geri