Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@tobleron

ya yeni resim koyacaktım sildim sabaha kadar :)
Sizlere 1güzel haberim var deniz abi ameliyat olacakmış ve olduktan sonra 45 gün kadar izin kullanacakmış(süreyi yanlış hatırlamadıysam) ve izni ankarada geçircekmiş.Sizlere bilgi vereyim dedim :)

@tobleron

Abi TV olduğu için olabilir mi? :p

@engin kızılcan

Sağol Engin. Başka kimde vardı eklesin artık...

@Görkem Kılınç

Galiba Serkan abinin telefonundan bi kaç tane çekilmiştik

@Görkem Kılınç

iyi de takıla takıla gidiyo,geri sarıp dolan kısmı izleyemiyoz...off görkem...:cool:

@tobleron

İnternet hızından da kaynaklanıyor. Genede düzeltmeye kalitelibişiler koymaya çalışırım önümüzdeki günlerde :)

way way way :D
Demekki bensizde tur oluormuşşşşş :( :(

AAhhhh AH dostlar... O kadar özledimki sizleri...

saatlerce hiç durmadan pedal çevirmeyi..

sonra bir yere varmayı... vardığımız o yerde mangalı yakmayı... oturup sohbet etmeyi.. serdar kardeşimin espirileriyle :) sonre yine saatlerce hiç durmadan pedal çevirip eve dönmeyi.

ahhh ah :( ama ekimin 15-20 gibi izne geliyorum.. Hepinizi teker teker selamlıyor hayırlı ramazanlar diliyorum... şimdiden bayramınız kutlu olsun..

Hoşçakalın....

@aurora79

deniz bizlerde seni çok özledik... eğer yanlış dumadıysam ameliyat olacağını duydum öncelikle geçmiş olsun önemlibirşey değildir inşallah... bi askere ne denirki bilmiyorum en kısa zamanda aramıza dönmeni temenni ediyorum. hayırlı tezkereler ankadaşım ...dostum kendine dikkat et

• Beğen
Tepkiler: aurora79
arkadaşlar ; bir arkadaşım kendisinin yıllar önce bisiklet kullandığını yarışlara girdiğini, ama uzun zamandır bisiklete binmediğini söylemesiüzerine elindeki bisikleti getirmesini söyledim. bi bakım yapalım yeniden binersin diye. getirmiş bisikleti: ön jantta hasar var kasnak değişecek, bites ve fren telleri değişecek, lastikler değişecek, göbekler sökülüp yağlanacak. şimdi hazır olun. arkadaş ben ona binmeyeceğim senin olsun dedi. artık en az 15 yaşında bir klasik yol bisikleti sahibiyim. ayna dişliler 3 tane , büyük 50 li. arka 6 vites. pegoet st bernard model. 10.230gr ölçtük.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@Ahmet Bolgi

ahmet abi hayırlı olsun.... öncelikle bisiklete baya bi bakım yapman gerekli olduğunu hatta çoğu parçasının da değişmesi gerektiğini düşünüyorum ..birde bisikletin kadro boyunun sana uygun olup olmadığını biliyormusun yoksa bacaklarında ve belinde hatta tüm vücudunda aşırı zorlanmadan kaynaklanan hastalıklar ve sakatlıklar görülebilir ama inşallah kadro boyuda sana göredir şimdiden hayırlı olsun ...

@Ahmet Bolgi

Güle güle kullan Ahmet Abi resimleri bekliyoruz en kısa zamanda.

@Erdem Akcan

kadro boyu uygun. ozan ile bi inceledik bisikletin durumu kötü değil. ön jant kasnağı, lastikler, firen-vites telleri ve göbeklerin yağlanması dışında bişey yok ( ne kaldıysa geriye hahahaha) ama perşembe akşamları için bi klasik olacak. alet en az 15 yaşında. ve her şey orijinal. hatta bisiklete özel pompa yapmışlar .

@Ahmet Bolgi

Dışına bir bakım yap abi. Bir kaç foto koy görelim de hem yav merak ettik. :)

Bu arada ilk mesajı güncelledim. Adı olmayan ö.m atsın. Bir de kan bilgisi olmayan bir kaç kişi daha var. Onlarda bildirirse sevinirim...

@Görkem Kılınç

Görkem benim kana 0 Rh demişsin, A Rh hacı benimki :D

Geri