valla benimde çubuk turundan haberim yok bilgisi olan varsa beni de bilgilendirirse sevinirim......
bu arada arkadaşlar şu iftar olayını ramazan ayı bitmeden 1 kez daha tekrtarlamak isterim eğer beinmle aynı fikri paylaşırsanız tekrar buluşalım derim ne dersiniz eğer olumlu bakıyorsanız pazartasei yada salı gününe yapalım derim ? önerilerinizi bekliyorum
Sakin olun beyler. www.ankabisiklet.com a girseydiniz haberiniz olurdu. Sitede her zaman ki gibi sağ tarafta duyurular bölümünde reklamını yaptım. Sadece günü belirli. Yaklaştıkca zaten haber verirdim. Takipte kalın...
Bir tane daha iftar buluşması yapılırsa çok iyi olur bende gelirim. Günü fark etmez. Herkez gene yazarsa haftaya bir gün, duruma bakalım...
Uğur abi cumartesi çoğu abiler çalışıyor yav. Pazar günü hiç boş değilmisin? Gordion çok güzel olur, çok iyi güzergah. Çoğunluk pazara geliyor malesef işte... İzin alma durumu da mı yok?
Uğurcum valla özledim seninle padallamayı. Eskiden hem c.tesi hem pazar izinliydim ama artık sadece pazarları izinliyim malesef. O yüzden sadece pazar turlarına katılabiliyorum.
arkadaşlar sanırım kimse iftar için rengini belli etmeyecek ama olsun ben salı yani yarın akşam için bi iftar buluşması öneriyorum ....listeyede kendi adımı yazıyorum ....... 2 kişi de olsak ben iftarı 1 gün daha arkadaşlarım ile açmak isterim...... lütfen gelecek olanlar listeyi devam ettirsin .... teşekkürler
Erdemcim bayram tatiline gireceğimiz için işleri bitirmemiz gerekiyor, o yüzden de işten çok geç çıkıyorum. Ben gelmek isterdim ama malesef şartlar elvermiyor.
Erdem Kardeş ben de bu sıralar foruma nadir giriyorum denk gelmemiş, denk gelmiş olsaydı da gelebilirdim diyemeyeceğim açıkçası ama gelmek isterdim o kesin biliyorsun. Tek sorun sanırım biraz sıkışık zamana rastlamış olması.
Erdem abi inan bende gelmek isterdim fakat biliyorsun işten geç çıkıyorum. Kimse olmasa bile sen yeterdin abi Bu arada sabah seni gördüm işe gidiyordun. Bende karşı yoldan işe gidiyordum.
tüm dostlarım arkadaşlarım abilerim ve kardeşlerim .. öncelikle hepinizin ramazan bayramını kutlar ailelerinize sevdiklerinize sağlık sıhhat ve mutluluklar temeni ederim .. allah daha nice bayramları beraber geçirmemizi nasip eder inşallah ... iyi bayramlar bayram sonrası görüşmek dileğiyle