Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@Şafak Atilla Akpınar

Ben gitmedim son durumu bilmiyorum

@serkan hilal

kurtuluş parkınıdamı hatırlamıyorsun be kardeşim karbon jant seti "kestrel" falan :D

@serkan hilal

Serkan o yolun bir kısmında ben geçen ay sürmüştüm.Yol ile gelebilirsen asfaltı kötü olduğundan lastiğin bi kaç patlak verebilir.Mtb ile gelmen lazım

selamlar bende bu turunuza katılmayı planlıyorum. bir aksilik çıkmazsa da geliceğim. Cepa'nın orada oturuyorum bu taraflardan tura katılacak birileri varsa sabah beraber gidebiliriz.

arkadaşlar;qinetiq arkadaşımdır...grubumuza renk katacak bir kişiliktir...;)

@serkan hilal

serkan ben gelmeni çok istiyorum ama eğer yol kötü ise karar senin bisikletinin zarar görmesini istemem

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@qinetiq

Akp binasının tam karşısında Söğütözü sitesinde oturuyorum. Birlikte gidebiliriz

Buluşma saati 5:00,5.30 gibide hareket ederiz.Yetişemeyecek olan arkadaşlar lütfen 0543 811 42 60 dan arayarak ulaşın.
telefonu not edin beyler..kalkarım diye düşünüyor insan o saatte ama sersem oluyor.uyanıp tekrar yatıyor

Arkadaşlar benim gelme ihtimalim kuvvetle zora girdi. Memleketten sülalem geldi bize, bugün de hastanede nöbetçiyim. Gelişme olmazsa gelemeyeceğim maalesef, değişiklik olursa haberdar ederim ya da geldiğimde görürsünüz zaten. Saygılar, özürler.

Geri