Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Evet beyler,bugünkü yağmurdan sonra yarının havasını merak ediyorsunuzdur.Son 12 saatte çok istisna bir durum olmazsa turumuz gerçekleşicek.Hava durumu tahmin ettiğim gibi güneşli ve parçalı bulutlu,Resim sabah 6 öğlen 12 arası için geçerli olan tahmindir.Önümüzde yağmur engeli yoktur.
http://img251.imageshack.us/img251/2793/0612buyuk.png

Serkan, seninle güvenparkta buluşuyoruz.Telefonum sende var. Abiler ve arkadaşlar hep birlikte gidebilmemiz için lütfen saatlerinizi kurunuz.

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Scudo
dış lastikleri değiştiremedim ama bolca iç lastiğim var. Dışları haftaya alacam. Sabah görüşüz... İnş hava güzel olur...

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
içimden birses çok kalabalık olmayacağımızı söylüyo 4-5 kişi anca

@Erdem Akcan

canın sağolsun abi elden gelen bu herkes birşeyleri erteleyerek geliyor tura :)
Elde olanlar ile birşeyler yapacağız.Sezon boyunca son turum olacak ankarada :) Pazartesi günü yolcuyum.Muziklerimi atayım telefona takarım kulaklığımı çıkarım yokuşları :D

Ben kesin geliyorum. Bence en az 7-8 kişi oluruz. Yeni km saati ile barent aldım bu tur için. Siftah yapacağım. Bütün gelecek olanlardan ricam buluşma saatine özen gösterilmesidir. Zor bir saat ama bu şekilde kararlaştırılmış lütfen nasıl olsa o saatte kinse gelemez geç gidiyim diye düşünmeyin en geç 5.15 harekete hazır olalım.

@serkan hilal
Batuhan'ın kardeşi değil arkadaşıyım :D ben gelmiyorum bu arada noldu tur az önce yağmur yağıyordu gittiniz mi?

sırf bu tur için bisiklete bakım yaptırdım ama kayınpeder bırakmadı hâlâ eskişehirin bi köyündeyim. kusura bakmayın bir sonraki turda yanınızdayım. iyi eğlenceler...

benim tesellide oğlumun sınavdaki durumu. boş yok henüz kontrol yapmadı ama çok büyük ihtimalle fizik-kimya-biyoloji tulum. soruları 3 er kez çözdüm dedi eleman . sorulara bakmayacanmı dediğimde baba şuan sadece şişenin dibini görmek istiyom bana müsade ben içmeye gidiyom dedi. hahahaha hak etti sanırsam eleman.

• Beğen
Tepkiler: Erdem Akcan
Abi süper eğlendik,çok güldük çok yedik :D

Kısacası özetlemek gerekirse Göksu civarlarında ayaşa yol almak üzereyken havanın patlayacağını ön görerek yoldan caydık ve göksuya sürdük. Güzel bi Brunch sefası yaşadık :D Bol bol güldüğümüz,açlıktan kıralan mideyi jambonlar,kekler ve sürüsüyle kahvaltı çeşiti yedik. Sonra ordan otobana çıktık ve kocaman bi u çizip Ümitköy girişine bedalladık sds,decathlon vs derken 3 gibi evlere girdik :D

Gelenlere teşekkürler

cumarteside tur isterim kıskanıyorum valla olmuyor......

Geri