Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Gerçekten çok güzel ve eğlenceli bir tur oldu. Herkes ortalama 70-75 km yol yaptı. Katılan ve gelmek isteyip de gelemeyen herkese teşekkür ederim. Bu arada köpek kovuculara fazla güvenmeyin, kendi halinde mülayim bir köpeği canavara dönüştürdü, hayvanı zorla kendimize saldırttık:D

Scudo
köpek:"yaw bunlar isporcuymus,geçsin gitsinler elleşmeyim"
serdar abi köpeğin gözüne gözüne dazeri sokunca;
köpek:"nan anasını .......... geçin gidin diye yol veriyoz ib....ler.siz kulaamı si....nuz nan gelin nan buraya hravhrav hrav...kaçmayın naaaaaan..."

sanrım şafağın duyduğu cümleler tam olarak bunlardı...:D

• Beğen
Tepkiler: ibrahim siper
Köpeği kafaya almış eğlenirken birde çıldırdı :D Dazerin bazen ters tepeceğini okumuştum bu da örnek oldu.Orkun bi arkadaş vardı msn adresini aldım ama gelmedi.senin arkadaşın galiba doğrumudur?

@Şafak Atilla Akpınar

gece uyuyamadım heyecendan . yağmur başladı aha dedim gençler ayvayı yedi :( buralara olduğunuzzu bilsem katılırdım öğleden sonra. benim oğlandan hala haber yok şişenin dibini göremedi galiba

@Şafak Atilla Akpınar

haydaa ayaş yollarını aşamadınız mı :D hayırlısı olsun başka zamana inş...

@Şafak Atilla Akpınar

benim arkadaşım geldi ya-mustafa-...başka gelicek arkadaşım da yoktu...

Sonunda Ankaraya gelmiş bulunuyorum... Ama çarşamba akşamı geri gidiyorum bu sefer Çanakkale'ye kampa... Samsundaki son günümde fena moralim bozuldu çünkü heryerde bisiklet sürenler vardı bu güzel ama bende bisiklet yoktu kiralamaya zamanım olmamıştı en kısa zamanda oraya bir bisiklet götürüp bırakacağım:D okuduklarıma göre turda iyi eğlenmişsiniz. Az kaldı ben de katılıyorum yakında:)

@Şafak Atilla Akpınar

Şafak bir başladı yemeye durmuyor seriye aldı... :D masaya oturdu 10. saniye 2 tabak vardı önünde :D başladı yemeye 1 - 1,30 saat sonra ŞAFAK hala KEK ve KARPUZ yiyordu :D ahsajhf ve bu arkadaşımız REJİM yapıyor, yapmasa ne olurdu :in: O birşey deil o kadar şeyi yedi birde pedal çeviriyor sanki kovalayan var la yavaş biraz koptun gidiyon !!! :D

çok güzeldi Kaçıran arkadaşlar adına üzüldüm :in:
yine bu mesafelerde güzel bir tur bekliyoruz yol düz olursa sevinirim :D
Görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
@Şafak Atilla Akpınar

Anca gelebildim dün gelince banyo yaptım sonra yatış o yatış akşamki maça zor kalktım onu seyredip tekrar yatış şimdi daha yeni girebiliyorum nete. resimleri upload ediyorum birazdan sallarım sana linkini.

güzel bir tur oldu. amacımız olan ayaşa gidemesek de yinede çevreyolu turu gibi bişey oldu. katılan herkese teşekkürler.

bundan sonra gideceğimiz Tur düz yol olsun abi Yokuş görünce benim bisiklet yamuluyor... ve çok feci bacak yoruyor... o yüzden yokuş olmayan bir tur seçmeye gayret gösterelim... bu saat oldu oturamıyom kıçımın üstüne :D

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
@serkan hilal

pazar işi olanlar bu zevkten mahrum kalıyor....... cumarteside tur istiyoruz......

Selam arkadaşlar. Pazar günü iki haftalık iznime başlıyorum. Sonrasında görüşürüz inşallah. Kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin.

güzelim antrenmanı kaçırdım anka :( ayağm sakat doktor soğuk tedavi ve ayağını kullanma dedi ama iyileşir iyileşmez ayaş değil beypazarı ordan güdül ordanda ankara bile yaparız :D

Merhaba Anka ekibi, geçen Cuma ve Pazar günleri Sonisphere'a katılmanın mutluluğu ve yine o Pazar günki turu kaçırmanın üzüntüsü içindeyim :) Ama artık diğer bütün turlar için uygunum ve hazırım diyebilirim. Ne yazık ki 19-28 Temmuz arası Ayvalık'ta olacağım ama bu, diğer zaman dilimleri içerisinde uygun olmayacağım anlamına gelmiyor tabi ki :D

@engin kızılcan

engin merhaba tekrar görüşmek güzel nasıl geçiyor bakalım tatilin ..gez bakalım büyüynce gezemeyeceksin :) neyse sana bi tavsiyem var bisiklete ne sıklıkla biniyorsun bilmiyorum ama elinden geldiği kadar binmeye çalış sadece bizimle birlikte çıkma ki biraz daha kondisyonun artsın ve bisiklete daha çok alış ....hem vites değiştirmelerini de daha iyi kavrarsın :) en kısa zamanda görüşmek dileğiyle :) hala eldivensiz geziyorum :)

Artık İş'e bile bisikletle gidip gelmeye başladım... GÜzel bir yanı var İş'e giderken sürekli yokuş çıkıyorum bu biraz rampa antremanı gibi oluyor... İlk aldığımda %25 ini çıktığım RAMPAnın, şu anda %50 sine kadar çıkıyorum, %100 yaptığımda ise gayet güzel bir kondisyona ulaşacağım inş. en kısa zaman ERDEM abi pazar günü TUR istiyoruz ( düz yol yada hafif rampalı olursa sevinirim :) )

@serkan hilal

iyi güzel hoş tamam da ben bu hafta kızım ile ilgileneceğim :)

Geri