Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo

1- Ahmet Dalğıçoğlu Large beden(100 / bel 85)
2- Efe Dalğıçoğlu Firmaya belirtilerek dikilcek.(60 / bel 55)
3- Murat Yılmaz XL beden
4- Görkem Kılınç Medium beden Göğüs 94, bel 84
5- Serdar Gültekin XL beden
6- Orkun Özden L beden (100göğüs/85 bel)
7-
8-

kadir elamanları yakalamışken ne olacak bu yolların hali ? yağmur mazgalları bisikletçi avında, avrupa başkentinde 1metre bisiklet yolu yok sayın başkan , m.vekilim demedinizmi? hatta siz yapmıyorsanız ab den yardım isteyelim onlar yapsında denebilirdi hahahahahaahaha

bunu yazınca aklıma bir olay geldi :

kars ta bir yerel tv halkla röportaja çıkar. amcanın birine yaklaşır s.a a. s der amcam sunucu sorar amca nasılsın , amcar der canı taşıyorum , amcam herşeyden herkesten memnun sorulan tüm sorularda. validen kaymakama , belediyebaşkanından cumhurbaşkanına kadar. sunucu amca senin memnun olmadığın , şikayet edeceğin kimse yokmu deyince adam dayanamaz ve döker içini: var der . ben ruslardan şikayetçiyim . hayırdır amca ruslarla ne işin var ne diye şikayet edersin deyince sunucu amcam dökülür. ulan 100 seneden fazla oldu bu evleri yaptınız , bu yolları yaptınız , kaldırımları yaptınız , kanalizasyonları yaptınız. evlerin boyası, sıvası döküldü, kaldırımlarda çatlak patlak var, yollarda yer yer bozulmalar , kanalizasyonda tıkanmalar var. insan bi demezmi 100 seneden fazla oldu bi gidelim bakalım arıza vs varmı yapıp tamir edelim demezmi . ama yok adamlarda çıkıp bi bakmaya bile gelmedi şerefi eksikler ben onlardan şikayetçiyim.

@Ahmet Bolgi

abi süper ya,Amcam demek ki ruslara bağlı olduğunu sanıyormuş...Doğuda olsun batıda olsun bu tür durumlar çok var.

Furkan tabi ki :)

@Şafak Atilla Akpınar

Safak bizi her seferinde heycanlandırıyorsun... çıkıyormu formalar?
Diğer arkadaşlardan neden ses seda çıkmıyor ???

@Şafak Atilla Akpınar

yok öyle değil şafak. amcam herşeyin farkında ama ezilmişlik ve herşeye amin demek geleneği varya, ondan amcam utaraftan memnun , amcam lafı koyuyor inceden inceden ;) özellikle vurgu var yollar 100 yıllık ufak tefek çatlak patlak var kanallar 100 yıllık yeni tıkanıyor, kaldırımlar 100 senelik yeni yeni çatlayıp patlıyor sizin yaptığınız gibi 3-5 günde değil hahahahahahahahahaha. kayseri - ankara bölünmüş yolunun açıldığının 2. ayında gitmiştim. 300km lik slalom yapmıştım arabayla. 2 aylık yolun maşallahı vardı.

@Ahmet Bolgi

:D :D Valla ne diyim ahmet abi, Bir diğer ahmet abime sesleniyorum.Evet abi yaptırcaz 5-6 kişi kaldı olmadı onlara msn den ulaşıp tamamlayıp yaptırcam.Haziran 1 e kalmadan bitmeli bu iş :)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
hakkaten iyi oluyordu cuma turlari.... senin piskelet düzeldimi görkem ?

iyiki doğdun görkemmmmmmmmm iyiki doğdun görkemmmmmmmmmmmm

görkem doğum günün kutlu olsun. sağlıklı-sıhatli-başarılı -huzur dolu bir ömür yaşaman dileği ile.

Geri