kadir elamanları yakalamışken ne olacak bu yolların hali ? yağmur mazgalları bisikletçi avında, avrupa başkentinde 1metre bisiklet yolu yok sayın başkan , m.vekilim demedinizmi? hatta siz yapmıyorsanız ab den yardım isteyelim onlar yapsında denebilirdi hahahahahaahaha
bunu yazınca aklıma bir olay geldi :
kars ta bir yerel tv halkla röportaja çıkar. amcanın birine yaklaşır s.a a. s der amcam sunucu sorar amca nasılsın , amcar der canı taşıyorum , amcam herşeyden herkesten memnun sorulan tüm sorularda. validen kaymakama , belediyebaşkanından cumhurbaşkanına kadar. sunucu amca senin memnun olmadığın , şikayet edeceğin kimse yokmu deyince adam dayanamaz ve döker içini: var der . ben ruslardan şikayetçiyim . hayırdır amca ruslarla ne işin var ne diye şikayet edersin deyince sunucu amcam dökülür. ulan 100 seneden fazla oldu bu evleri yaptınız , bu yolları yaptınız , kaldırımları yaptınız , kanalizasyonları yaptınız. evlerin boyası, sıvası döküldü, kaldırımlarda çatlak patlak var, yollarda yer yer bozulmalar , kanalizasyonda tıkanmalar var. insan bi demezmi 100 seneden fazla oldu bi gidelim bakalım arıza vs varmı yapıp tamir edelim demezmi . ama yok adamlarda çıkıp bi bakmaya bile gelmedi şerefi eksikler ben onlardan şikayetçiyim.