Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@görkem
doyum günün kutlu ossun,nice mutlu yıllara...

@şafak
saat uygun olursa ben gelirim...an itibariyle 2 hafta sınav yok...:)

@furkan istanbulluoğlu

@Şafak Atilla Akpınar

@Ahmet Bolgi

@tobleron

Tüm abilerime teşekkür ediyorum.. :)

Formadan bende istiyorum fakat bel ve göğüs ölçüleri tam nereler oluyor :) Bir resim üzerinde bilen birinin göstermesi mümkünmüdür ?

Serdarım gögüslerinin üstünden evde mezro varsa bi tam ölçüsünü alabilirsin, bel ölçüsüde boyundan başlayıp kuyruk sokumu bölümüne kadar olsa gerek.

@Şafak Atilla Akpınar

:D :D gögüslerinin üstünden ... kardes,erkekte gögüs tekildir....

bel boyundan-kuyruğa kadarmı...:S

ben direk göbeemin altından ölçtüydüm.bu durumda dediğin gibi ölçtüm,boynumdan kuyruğa kadar 75-80 arası çıktı,o zaman tahmin ediyorumki herkes de hakkaten belini ölçmüş.

şu işe tam olarak bi açıklama getirirmisin şafak...???

@Şafak Atilla Akpınar

:) tamam...
pekiii bu bölgelerin ölçüleri dışında boyundan-kuyruğa kadar olan uzunluğu da vermemiz gerekmezmi,boy ölçümüzü.yoksa sabit bi uzunluk belirleyip ona göre yapacaklarsa,kiminin göbek hizasına gelirken,kiminin kalçasına kadar inebilir forma!!!

@tobleron

Ankamall de bi buluşma yapmıştık orkun gelmiş olabilirsin, her bedende 3-4 parmak formanın boyunun uzayacağına dair bir karar almıştık.Bunu firmaya söyledim.Bana siz ölçülerin alın tekrar konuşuruz dediler :) O aklımda bnmde göbek altı ve bel hizasını uzun herkese göre hizalamaya çalışcaz.

• Beğen
Tepkiler: Orkun ÖZDEN
Anılı bir çok kişi tanır,facebook üzerinde yeni bir grup oluşturdu ve baya uğrayanı var.İlan veya aradığınız bir takım eşyaları ordada bulabilirsiniz.Grubun adı ''2. el bisiklet ve yedek parça''

noktalı yer facebook
Link> (link)

Anka başka biyerdemi haberleşiyor neden kimsenin sesi çıkmıyor burada?

İyi Akşamlar.Başkentimizin bisiklet sever,sohbeti güzel üyeleri için bi buluşma organize edelim

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Etkinlik tarihi: 21.05.2010 Cuma

Buluşma yeri: Kızılay, Güvenpark

Buluşma saati: Çoğunluğa bırakılmıştır.Yinede en geç 21.00

Program : Özlenen Cuma akşamı toplantılarına hafiften giriş yapıp,unuttuğumuz nar ekşili çiğ köfteyi gırgır ile ıslatıp yemek :D çiğköfteyi komagene bahçeli 7. cadde şubesinde yiyeceğiz

Katılma imkanı olan bütün grup üyelerini bekliyorum.Yeni arkadaşlarımızı da...mesafe çok uzun veya geç düşünmeyin sizlerden ayrıldıktan sonra cinnah+incek yolunu tepicem :D

Not: Etkinliklerimizde eldiven,KASK>hayati ve mecburidir...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Cuma günü için tahmin yok :)

şafakçığım güzel bir organizasyon olacak eminim , ama o tarihte gbt dahilinde bodrum da olacağım . sizlere şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.

ben de anka bisiklet grubunun organizasyonlarına katılmak istiyorum ne yapmam gerek :)

Geri